2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم سلام من اصفهانم همسرم تحت نظر دکتر ارولوژ خوبی بود و بهمون گفته بود حالا برای میکروی اول نیا ...

آخه مورفوش صفره. اسپرم سالم نداره

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من الان از زور گریه دارم میمیرم

روز هشت انتقالم ..بیبی زدم منفی

هیییچ علایمی هم ندارم 

انتقال دوممه..دیگه سیرم از زندگی کاش بمیرم کاش

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
بچه ها من الان از زور گریه دارم میمیرم روز هشت انتقالم ..بیبی زدم منفی هیییچ علایمی هم ندارم  ...

عزیزم😔 جنینت چندروزه بود؟ باور کن به علامت نیست من الان بار پنجممه انتقال دادم چهاربار قبلی که منفی شدم کلی علامت داشتم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم😔 جنینت چندروزه بود؟ باور کن به علامت نیست من الان بار پنجممه انتقال دادم چهاربار قبلی که منفی ...

الاهی بمیرم😔پنج بار خیلی سخته..ولی انگار دیگه سر شدیم چیزی حالیمون نیست فقط میریم جلو ببینیم تهش چی میشه😔😔😔😔

سه روزه بودن عزیزم

الاهی بمیرم😔پنج بار خیلی سخته..ولی انگار دیگه سر شدیم چیزی حالیمون نیست فقط میریم جلو ببینیم تهش چی ...

خدا نکنه دختر خوب😙 برای منم یه دونه سه روزه انتقال دادن دوتا پنج روزه دیگه خدا میدونه اینبار مثبت میشم یا نه ... امیدوارم خدا دلتو شاد کنه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نکنه دختر خوب😙 برای منم یه دونه سه روزه انتقال دادن دوتا پنج روزه دیگه خدا میدونه اینبار مثبت م ...

انشالله ک مثبت بشه

کاری برات انجام ندادن ک شانسش بره بالا؟؟؟

کی میری آز

من س شنبه میرم

انشالله ک مثبت بشه کاری برات انجام ندادن ک شانسش بره بالا؟؟؟ کی میری آز من س شنبه میرم

قربانت، والا فقط خراش دادم البته بار اولم خراش داده بودم

من دو مرحله ای انتقال دادم یعنی یه روز رفتم برام سه روزه گذاشتن بقیه رو رشد دادن سه شنبه دوتا دیگه برام انتقال دادن دیگه گفتم روز دوازدهم انتقالم برم یعنی از سه شنبه حساب کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربانت، والا فقط خراش دادم البته بار اولم خراش داده بودم من دو مرحله ای انتقال دادم یعنی یه روز رفت ...

بسلامتی عزیزدلم انشالله باخبر خوب میای منم دعاکن ک دلم بدحوری شکسته

قربانت، والا فقط خراش دادم البته بار اولم خراش داده بودم من دو مرحله ای انتقال دادم یعنی یه روز رفت ...

سلام عزیزم خوبی؟ شادن جون دستم به دامنت کمک کن. 

من الان چندماهه دیربه دیر پریودمیشم دکترگفت پی سی او ت زیاد شده وتخمدانت ضعیف بااین حساب من چطوری بازبرم پانکچر؟؟؟ 

سری قبل پریودام منظم بود اون شد. 😭😭😭

بسلامتی عزیزدلم انشالله باخبر خوب میای منم دعاکن ک دلم بدحوری شکسته

حتما عزیزم، انشاالله که دست پر باشی این سری😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من الان از زور گریه دارم میمیرم روز هشت انتقالم ..بیبی زدم منفی هیییچ علایمی هم ندارم  ...

عزیزم خیلی زود نبود برا بیبی معمولا میگن بعد ۱۴ روز ازمایش بدید اخه چرا زودتر از موعد گذاشتی

سلام عزیزم خوبی؟ شادن جون دستم به دامنت کمک کن.  من الان چندماهه دیربه دیر پریودمیشم دکترگفت پ ...

سلام دختر خوب😙😙😙

یعنی سونوت کرد اینجوری گفت؟ دلیل نمیشه چون دیر پری میشی ضعیفتر شده باشی من دیدم بعضیا با آمپول پریود میشن بچه دارم شدن، تنبلی با ضعیف بودن فرق داره من یکی از فامیلامون خیلی عقب میندازه ولی آز داد ذخیرش 7 بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستي عزيزم جنين هاي شما چند روزه بودن؟ 

3روزه بودن گلم.ببخشیددیرجواب دادم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢