2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
سلام‌سلماجون التماس‌دعای‌فراوان منم‌دعاکن‌اسمم‌ناهید‌هس انشالله‌خدابخادمیخام‌‌‌براباردوم‌برم‌برای ...

برو عزیزم امام حسین پشت پناهت مطمئنم جواب میگیری حتما دعا میکنم اگر لایق باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم . مثبته . بتام 1760 هست خدا دامن همه رو سبز کنه

سلام عزیزم خوبی مبارکت باشه گلم😘😘 میگم عزیزم شما بعد از انتقال استراحت مطلق بودی ؟؟بعد دیگه اینکه تغذیه چیا بعد انتقال میخوردی گلم؟

ان شالله حاجت روا بشی. دعا کن کارها برام راحت بشه رفتم تو سیکل انتقال 🌸🌸🌸

انشالله عزیزم منم یه همچین روزی در پیش دارم خدا خودش کمکمون کنه امام حسین حاجت روامون کنه چشم حتما دعاگوتون هستم

@زینبی_بابا   سلام خوبید عزیزم من چون یبوست داشتم دوروزی چند دونه انجیر خشک خوردم الان تو تات ...

عزیزم کی گفته خوب نیست!!!!! 

گلم اصلا این میگن ها پایه و اساس علمی نداره

من بارها گفتم به خدا تو هیچ مقاله ایی ندیدم کسی بگه نشاسته بخور مثبت میشه، به خدا اگر میشد دکتر میگفت 

گلم گاهی حتی خودم فکر میکنم دکتر هییییییییییچی نمی‌فهمه فقط خودم بلدم، درصورتی که اونها خیلی براشون مهمه آمار مثبتشون بالا بره

گلم قاعده کلی رو که بارها گفتم اینه کار عجیب غریب نکنیم، اصلا هیچ کار نکنیم حتی موثر تر هست چون، اثرات سوء خارج شدن از تعادل خیلی بیشتره

انجیر هم اگر یبوست داری بخور نوش جونت فقط خوب بشورش

گلم منم اون اوایل که فهمیدم باید میکرو کنم و اطلاعاتم کافی نبود فکر میکردم حتما باید نشاسته و شیر سویا خورد ولی بعدا بیشتر مطالعه کردم و فهمیدم در حقیقت این جور نیست، و نه تنها این کارهای عجیب و غریب مفید نیست بلکه ممکنه اثر معکوس داشته باشه به خاطر زیاده روی

یه نکته دیگه گلم، در دوران دو هفته انتقال، بارداری و شیردهی هییییییییییچ گونه منع غذایی وجود نداره، فقط تو بارداری جگر نباید خورد، 

شراب، غذاهای نیمه خام هم که کلا خوب نیست

باز هم اگر سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکت کنم گلی

دارم یه فکرایی هم برای باور های رایج غلط میکنم اگر پسرم فرصت بده میتونم عملیش کنم

سلام زینبی جونم خوبی؟حال گل پسرت چطوره؟ چقد دلم تتگ شده بود برای تک تکتون.برای صبح تا شب چرخیدن این ...

ای جان 😍😍😍 آره یادش بخیر 

منم الان جز اعلانات نمیرسم پیام بخونم مگر رندوم و تصادفی 

عزیزم ریزی عیب نیست تا وقتی رو نمودار رشد هست، یهو پا نشی به بهونه درشت کردنش کلی مولتی ویتامین بهش بدی، تو 6 _7 سالگی اثر میکنن و بچه کلی چاق میشه در حدی که دیگه لاغر نمیتونه بکنه تا آخر عمرش

خواهش می کنم عزیزم ، مکمل بهم نداده بودن و خودمم کاری نکردم. فقط داروهای تخمک گذاری و ویتامین دی و ا ...

کلینیک میلاد خصوصیه نداجون؟

هزینه تون چقد شد کلا؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ببین کامل حساب کن تو داروهات چقدر از هر ویتامین هست ببین توی اینوفولیک چقدر inositol داره، اصلا دار ...

مرسی عزیزم. اینوفولیک کلا ماده اصلیش همون مایواینوزیتول هست. برای بعد از آی وی اف اولم مال دو سال پیش دکتر روزی دو تا اوابوست و دو تا اینوفولیک نوشته بود. تهران دکترا خیلی دقیقن. اینجا که دوز مشخص نکردن. الانم با یه مکافاتی دوباره اوابوست رو گیر آوردیم. Dhea رو میشه اصلا نخورم؟ کیوتن هم همون دوز 100 به سختی گیر اومد اونم اینترنتی. منم روزی یکی میخورم، پس خیلی کمه؟

خخخ ، بله عزيزم ان شا الله قسمت همه منتظرها و همينطور براي شما هم دومي و سومي . 😍😍😍

وایییییی باورم نمیشه عشقم خدارو صدهزار مرتبه شکر اونا دقیقا چند سالشونه؟ و خودت خواستی یا ناخواسته شد گلم😘😘😘😘😘منم عاشق بچه های زیادم انشالله خدا به سلامتی برای منم بخواد خیلی خوشحال شدم برات

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چشم گلم😘

سلما جان محتاجم ب دعات عزیزم. منم فراموش نکن انشالله اول خودت به خواسته ی قلبیت برسی بعدم ما😍😍😘😘😘❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه اصلن مشاوره نشدم

من که رفتم ابن سینا اول مشاوره ژنتیک شدم و کلی سوال ازمون پرسیدن درمورده نزدیکان درجه یک که مشکلی داشتن یا نه ....عجیبه از شما نپرسیدن ....اخه بهمن که خصوصیه اون همه هم پول میگیرن واقعا که

ای جان 😍😍😍 آره یادش بخیر  منم الان جز اعلانات نمیرسم پیام بخونم مگر رندوم و تصادفی  ع ...

سلام عزیزم خوبی نی نی گلمون خوبه😘 چه خبر از بچه ها من تقریبا ۱ماهه نتونستم بیام 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم