2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
ماشاالله همه ی تخمکات گرفتنا  مکمل چیا میخوردین؟ ببخش گلم سوال زیاد میپرسم مام شرایطمون مثل ش ...

خواهش می کنم عزیزم ، مکمل بهم نداده بودن و خودمم کاری نکردم. فقط داروهای تخمک گذاری و ویتامین دی و اسید فولیک . 

آهان الان یادم افتاد خود خانم دکتر ی بسته کپسولی داد که روش اسم نداشت ازمم پولش رو نگرفتن فک کنم داروی تحقیقاتی هست به همه میدن و بهم فرم داده بودن که موقع خوردنش چه عوارضی بدنم نشون میده که منم اوکی بودم و هیچ عوارضی نداشت ولی واسه بعضیا حالت تهوع اینا داشت که دارو رو قطع کرده بودن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الزهرا خبر ندارم چطوریاس من 30 تا تخمک داشتم که 30 تا جنین شد . بار اول دو تا انتقال دادم منفی ش ...

نداجون همسرت همچین ضعیفم نیستا چون همه تخمکات جنین شده ...خودتم ماشالا ۲۰وخورده ای جنین داری😉😉فک کن کلی بچه داری هنوز توآزمایشگاه 😁

چقدر خوب که همش جنین شدن.مشکلتون چی بود؟

من خودم pco خفیف هستم ولی همسرم هم تعدادش کمه هم تحرکش افتضاح و هم شکلش خراب . خدا خودش معجزه کرد واسم . قربون خدا برم که دلم رو شاد کرد . انشالله دل همه به زودی شاد شه

نداجون همسرت همچین ضعیفم نیستا چون همه تخمکات جنین شده ...خودتم ماشالا ۲۰وخورده ای جنین داری😉😉فک ک ...

والا به من می گفتن خیلی ضعیفه و جنین ها شاید به خاطر اسپرم نمونن  فقط یکیش تلف شد . فعلا 25 تا داریم شکر خدا . می خوام روش کار کنم قوی بشه و دومی رو طبیعی باردار شم 

خودش که خیلی دوس داره طبیعی باردار شم میگه به همه بگو طبیعی هست . بیچاره خیلی اذیت شد تو این چن سال