2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من تاحالااین شرکتونزدم،دفعه بعدحتماامتحان میکنم،اماعزیزم سعی کن پاکش نکنیسرسوزنااستریلن

با همون پدالکلی پاک میکردم سرسوزنو ...ایشالا همه صاحب فرزند سالم وصالح بشیم درد امپولارو هم تحمل میکنیم منکه دیگه توسیکل نمیرم طبیعی اقدام میکنم اگه خداصلاح بدونه منم دوباره مامان میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از الزهرا خبر ندارم چطوریاس من 30 تا تخمک داشتم که 30 تا جنین شد . بار اول دو تا انتقال دادم منفی ش ...

چدر تخمک😍ذخیرت چند بود؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من وسط دوره ۵تا داشتم زیاده یاکمه؟دکتر گفت زیادنیس تخمکات

فکر کنم خوب باشه ،آخه هر چی به روز تخمک گذاری نزدیک میشیم کمتر میشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ازمایشات شما چیا بودن؟

کاریوتایپ و azf و آزمایشات قبل از بارداری مثل سرخجه و سل و تیروئید و ذخیره هم بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا رو شکر عزیزم  انشاالله جواب آزمایشتم مثبت میشه واست دعا کردم

یه دنیا ممنون طوطیا جون، انشاالله💕💕💕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
درست میگی تو پی جی دی فهمیدم من تا دو روز پیش فکر میکردم چون ایمنی بدنمو دکتر آورده پایین دخترمو بار ...

خیلی خوب شد فهمیدی عزیزم ....لیلا جون با همسرت فامیلی؟اگه خواستی دوباره انتقال بدی حتما پی جی دی کن.