2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045856 بازدید | 684486 پست
نازنین جون بنظر من ضخامتت زیاد بوده برای انتقال دکتر مباید انتقال میداد فک کنم

نمیدونم اخه گفت پروژسترون ثابت نگه میداره ...دقیقا ماه قبلشم ۵روز قبل انتقال ضخامتم ۱۳ بود انتقال نداد ...خودم فکر میکنم ضخامتم زیاد بود منفی شدم 😔

التهاب رحم رو تو پاپ اسمیر نشون داد؟ من تو پاپ اسمیر برام زده بود التهاب، فکر کنم زخم دهانه رحم دارم ...

منم فک کنم زخم دهانه رحم دارم🤦‍♀️😔فک کنم انتقال با وجود زخم منفی شه ....منم فلا پاپ اسمیر دادم تا دکتر دارو بده....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دکتر به من گفت تا ۳ماهگی باید شیاف بزاری آمپول و فک کنم این هفته برم بگه دیگه نزن

تا3ماهگی آمپول یاشیاف بزنم پ.اگ خدایی نکرده خونریزی ولک وایناداشته باشم بایدتا9ماه بذارم😢

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزم اگرهم نیازبود چاره نداری بخاطر فسقلی باید تحمل کنی 

خخ کاش سالم باشه تحمل میکنم.😘.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
منم فک کنم زخم دهانه رحم دارم🤦‍♀️😔فک کنم انتقال با وجود زخم منفی شه ....منم فلا پاپ اسمیر دادم تا ...

نگفتن براتون زخمو فریز می کنند؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام خانما

ببخشین اینو میپرسم

سرایدار جدید آوردن تو ساختمون

و از شانس من ،اعتیاد داره چون هر سرایداری که اعتیاد داشته باشه بوی مواد مخدرش، تو خونه من می پیچه

یک ماه دیگه هم پانکچر دارم و استرس گرفتم نکنه روی من و همسرم بوی تریاک تاثیری داشته باشه.

همسایه هامون انقدر بَدن که نمیشه گفت این سرایدار رو بندازین بیرون مثل وحشیا بهمون حمله میکنن که یه بار هم حتی حمله ور شدن و اصلا آدمهای منطقی و اجتماعی نیستن.

همسرمم میگه ول کن

ولی من نمیدونم که این بو تاثیر بدی داره روی ما یا نه؟

سلام خانما ببخشین اینو میپرسم سرایدار جدید آوردن تو ساختمون و از شانس من ،اعتیاد داره چون هر سرای ...

وای دقیقا این امروز برامن سوال شد.مایه همسایه ها هر روز ساعت نه وده بوی تریاکش میاد مطمان نیستم کدوم همسایه است انگار با صبحانه ش باید مصرف کنه نمیدونم چیکارکنم

یا رب العالمین

بچه ها من انگاری پریود شدم برنامه هامو بهم ریخت چندروز زودتر شدم.حالا چندقطره خون دیدم اگه پریود بود روز دومم را کی حساب کنم؟شوهرم اصرار داره همین ماه برم.چندروزه یذره خارش دارم امروز زیاد شد میترسم مشکلی داشته باشه برا پانکچر.

موندم خودمم این ماه برم یا ماه بعد

یا رب العالمین
نگفتن براتون زخمو فریز می کنند؟

نه چیزی نگفتن ....راستش من ۶ سال پیش یه بار فریز کردم ...نمیدونم چرا دوباره زخم شده😔دکتر گف باید جواب پاپ اسمیرت ببینم بعد دارو بدم ...شما چی؟قراره فریز کنن؟

بچه ها من انگاری پریود شدم برنامه هامو بهم ریخت چندروز زودتر شدم.حالا چندقطره خون دیدم اگه پریود بود ...

@زینبی_بابا   پست قبلمو جواب میدین لطفا

شوهرم اصرار داره همین ماه برم پانکچر.امشب چندقطره خون دیدم اگه ادامه داشت وپریود بود دوم ش ۵شنبه میشه؟

دکترم ۵شنبه جمعه مطب نیس

یا رب العالمین
سالمه عزیزم استرس نده به خودت کی میری سونو کنجدتو ببینی 😍

انشالله عزیزم ممنونم😚.انشالله توهم ب زودی بازمامان میشی وکنجدخوشکلتومیبینی