2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
عزیزم صبح و ظهر و شب می خورین؟ اینوفولیک چطور؟ مشکل ذخیره کم دارین؟ چه مدت قراره بخورین قبل تخمک کشی ...

عزیزم من دوبار تخمک کشی کردم برای بار اول هیچ مکملی بهم ندادن و ذخیرم هم نرماله  و کم نیست ، ده تا تخمک داشتم که دوتا جنین شدش برای پانکچر دوم خواستم که تقویت بشم اوابوست خوردم و به توصیه دوستان اینجا بین روز پخش کردم یعنی هر 8 ساعت یکی خوردم ، اینوفولیک نخوردم ولی شنیدم اونم خوبه ، حدود 38 تا 40 روز قبل تخمک کشی شروع کردم به خوردن تا شب پانکچر

عزیزم انوکسا که خیلی راحته اگه رو شکمت میترسی بزنی رو ران وبازوت بزن ...بالاخره به قول شما همیشه که ...

بوسرلین میزدم البته سوزن سرنگ انسولین که برای بوسرلین بکار میره خیلی نازکه ولی من انوکسا ایرانی میزنم سوزنش کلفته بنظرم ،،،، خودمم تو این فکرم که یه بار به ران پام بزنم تمرین کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما چند پريودتون براتون انتقال دادن من قرار بود اين هفته انتقال بدم جداره رحمم نازکه اومديم تو شه ...

بستگی به ضخامت رحمتون داره ، من انتقالم اول 16 سیکل بود و انتقال دومم فکر کنم 18 سیکل شدش

اره عزیزم احتما داره بستگی به ضخامت رحمت داره واسه من ۱۵ انتقال دادن  واسه یکی  رو ۱ ...

پرسيدم گفت پنجشنبع بهت ميگيم وخته انتقالتو

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
بستگی به ضخامت رحمتون داره ، من انتقالم اول 16 سیکل بود و انتقال دومم فکر کنم 18 سیکل شدش

ضخامتت چند بود؟ استراديول ميخوردي؟ ايراني ياخارجي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ضخامتت چند بود؟ استراديول ميخوردي؟ ايراني ياخارجي

نه استرادیول نمیخوردم من سیکلم هر دوبار لانگ بود یعنی یک ماه ال دی خوردم بعد داروی گونال یا سینال و امپول اچ ام جی زدم بعد پانکچر شدم و بعدش انتقال جنین فرش داشتم ،، ضخامتم تو آخرین سونوم یعنی همون سونویی که شبش آمپول آزاد سازی زدن 7/6 بود و 36 ساعت بعد آمپول هم پانکچر شدم

عزيزم پسرها معمولا در صحبت كردن يك مقدار تنبلي ميكنند مهم اين هست كه دستورپذيري داشته باشند وگر ...

اخه با دوستم باهم زایمان کرده بودیم پسر اون از ۹ماهگی حرف میزد من حرص میخوردم یکم تنبل تشریف داشت الانماشالا اینقد حرف میزنه میگم چقد حرص میخوردم فکر میکردم نمیتونه حرف بزنه 

کیفیت جنین هاتون هم بهتر شد؟ ال دی تاثیری روی کیفیت تخمک هانداره؟

وقتی برام سیکل لانگ انتخاب کردن و گفتن از یک ماه قبل ال دی بخورم بهشون گفتم نمیشه سیکلم شورت باشه چون دوست داشتم زودتر بچه دار بشم ولی کارشناس گفت برای من این نوع سیکل بهتر رو تخمدانهام جواب میده ، اینجا هم زینبی گفت برام بهتره چون تخمدان ها رو یک ماه قبل پانکچر به حالت خاموشی می بره و بعد با داروها فعالش میکنن و کلا برای من که ذخیرم 3 بودش بهتره ،،، تو رویان کیفیت جنین ها رو نمیگن منظورم گرید جنین هست فقط تو اتاق انتقال هر دو بار گفتن که جنین های باکیفت داریم انتقال میدیم ،،،، راستش دفعه اول که از ده تا تخمک فقط دو تا جنین شدش و انتقال همون دوتا هم منفی شدش از دکتر پرسید اشکال از چی بود از جنین یا تخمک یا اسپرم یا رحم گفت نه اشکالی نبوده فقط شانس هر انتقال 40 درصده !!!! ولی بار دوم خداروشکر با انتقال دو تا جنین یکی از جنین ها به بار نشست دیگه نمیدونم تاثیر اوابوست بوده یا نه