2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جان..نمیدونم چطور وارد پی وی شم..بلدنیستم ممنون عزیزم. بیشتر از این مزاحمت نمیشم 😍😘😘

عزیزم موفق شدم پیدات کنم، دلیلش رو تو خصوصی گفتم وگرنه قصد ناراحت کردن و جواب ندادن ندارم😉😉😉

ژل رویال دیگه براچه کاری هست؟ اخه برادرشوهرم زنبور داره میخوام ازش بگیرم ببینم چه بهونه ای بیارم نف ...

بگو واسه کرونا خوبه 🤣🤣🤣🤣 الکی 

کی به کیه 😁😁😁😁

والا منم برای دلخوشی خوردم اون موقع نه اینکه حالا بگم تو تخمک کشی اثر داره🙈🙈🙈یا واسه اسپرم معجزه کرد نه صرفا همین جوری به خاطر اثر روانی

مثلا بگو دوستم ...والا تهران بودید من میومدم میخریدم از برادرشوهرت نصفشم میدادم به شما 😉😉

قابلی نداره .باید بگم اگه داره بیاره برام یا بکم از کسی که میشناسه زنبور داره بگیره از مغازه هو فکر نمیکنم مطمان باشن.

حالا واقعا اثر داره؟

یا رب العالمین
ژل مزه ش چجوریه میشه خورد؟ چقدر باید بخورم؟

والا حالت ترش مانند داره و کرمی رنگه و صبح ها اندازه یه نخود کوچیک بذار زیر زبونتون

حتما هم باید تو یخ نگهداری بشه و گرم نشه

و برای انتقال جنین خیلی توصیه نمیکنم به دلیل احتمال واکنش آلرژیک

پسر من کلا همه ی کاراش و زودتر ازموعد بود ۴ماهگی دندون دراورد مینشست ..۹ماهگی راه میرفت خیلی زرنگ بو ...

عزيزم پسرها معمولا در صحبت كردن يك مقدار تنبلي ميكنند مهم اين هست كه دستورپذيري داشته باشند وگرنه تا ٣ سالگي اصلا براي حرف زدن دير نيست شما خودت نگرانيت درست نبوده .

والا حالت ترش مانند داره و کرمی رنگه و صبح ها اندازه یه نخود کوچیک بذار زیر زبونتون حتما هم باید تو ...

من زنگ زدم به مطب دکترم به ماما گفتم ال دی مصرف کنم دوره بعد بیام برا میکرو اشکال نداره گفت نه بخور.گفتم تقویتی هم دکتر نداده چیزی لازم نیست بخورم گفت نه.

نظرشماچیه؟به حرفش اعتماد کنم؟

یا رب العالمین
بگو واسه کرونا خوبه 🤣🤣🤣🤣 الکی  کی به کیه 😁😁😁😁 والا منم برای دلخوشی خوردم اون موقع نه ...

من وشوهرم هردو ویتامین دی مون کمه باید بخوریم.غیر از اینا چه ویتامینی بخوریم؟تو یه ماه اثرداره؟

یا رب العالمین
سلام دوستان  این ماه میرم برای انتقال  سوم سه تا دیگه فریز دارم میخواستم برام دعا کنید هم ...

عزیزم منم مثل شما دفع قبل جنین بلاست بود و هچینگ هم کردن ولی نشد. ولی من بعد انتقال به شدت رو تخت سرخوردم طوریکه به سختی تعادلمو حفظ کردم نمیدونم منفی شدن میتونه بخاطر اون باشه؟؟

مگه پی آر پی رو برا جدار رحم نازک انجام نمیدن؟ به نظرت منم انجام بدم؟اندومترم موقع انتقال 10/5 بود.

در مورد چسب چیزی شنیدین؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام.عزیزم خوبی نی نی خوبه؟ یادمه گفته بودی رویال ژل میخوردی برا قبل انتقال بود یا تخمک کشی؟ راستش ...

سلام نفسی جون مممنوون خوبیم خداروشکر 

خودت چکارا میکنی گل پسرت شیطون شده 😍😍😍😍

من واسه انتقال میخوردم یعنی اول سیکل تا مثبت شدن 

ولی کلا رو باروری تاثیر خوبی داره میتونه قبل تخمک کشی بخوره 

داروهای تقویتی دیگه هم مثل امگا و ای ث من میخوردم حالا ببینه دکترش اجازه میده 

پودر اینوفولیک هم روی کیفیت تخمک تاثیر داره میتونه یک ماه قبل تخمک کشی شروع کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خانوما چند پريودتون براتون انتقال دادن من قرار بود اين هفته انتقال بدم جداره رحمم نازکه اومديم تو شهر غريب ايلون ويلون شديم ت هتليم هزينه ها سنگينه ميخام بدونم کي انتقال ميدن امروز دوازدهم پريودم هستم امکان داره هجدهم نوزدهم انتقال بدن؟ ميخام تکليفمو بدونم هزينه ها سنگينه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام دوستان. من امروز12پری رفتم سنو بادارو ی فولی 21داشتم سمت چپ عصر دوتاامپول اچ سی جی بزنم؟؟

بله عزیزم اندازش خوبه آمپولتو بزن و اقدام کن ایشالا مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانوما چند پريودتون براتون انتقال دادن من قرار بود اين هفته انتقال بدم جداره رحمم نازکه اومديم تو شه ...

اره عزیزم احتما داره بستگی به ضخامت رحمت داره واسه من ۱۵ انتقال دادن 

واسه یکی  رو ۱۸ بیشترم داشتیم 

از دکترت میپرسیدی چقدر طول میکشه