2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان  این ماه میرم برای انتقال  سوم سه تا دیگه فریز دارم میخواستم برام دعا کنید هم هیستروسکوپی و خراش انجام دادم هم به دکتر گفتم قبل انتقال پی ار پی کنم چون اون سری جنین ها کیفیتش خوب بودن حتی بلاست و هیچینگ بود ولی به رحمم نچسبید حالا اینسری تمام تلاشم کردم توکل به خدا و دعا شما مادران آینده تنها کسی  حال من و درک میکنه شما عزیزان هستید هیچکس هیچکس نمیدونه  نا امیدی  بعد از انتقال  و منفی بودن چه قدر  سخته .... 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها سلام خوبین من بیمارستان ابن سینا میرم باید میکرو انجام بدم.ذخیره تخمدانم1.5 اما اصل مشکل از همسرم هست که اسپرم با شکل نرمال نداره .برای میکرو آزمایش شکست اسپرم دادیم اولش خوب بود 23%بود الان بعد 1ماه که دارو هم مصرف کرده شده35%برعکس اومده بالا.کسی تجربه ای داره و اینکه نمیدونم باز با این شرایط 1ماه همه چیز باید عقب بیوفته یا نه.دکترش گفت باید از بیضه اسپرم بگیرن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام خوبین من بیمارستان ابن سینا میرم باید میکرو انجام بدم.ذخیره تخمدانم1.5 اما اصل مشکل از ه ...

دفیقا منم شرابط شما رو دارم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
بچه ها سلام خوبین من بیمارستان ابن سینا میرم باید میکرو انجام بدم.ذخیره تخمدانم1.5 اما اصل مشکل از ه ...

فقط نمیدونم همسرم آزمایش شکست اسپرم داده یا نه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
اصلاً مهم نیست. استرس نداشته باش که اون خودش بدتره. این تیر کشیدنها و دردها هم توی دوران انتقال طبیع ...

ممنون.به خاطر اون حالتی که برام اتفاق افتاد همون لحظه دردم گرفت وگرنه مواقع دیگه درد ندارم.بخاطر دارو نبود.درد وحشتناک

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام.عزیزم خوبی نی نی خوبه؟ یادمه گفته بودی رویال ژل میخوردی برا قبل انتقال بود یا تخمک کشی؟ راستش ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 

خودتون هم خوبید؟ 

گلم من ژل رویال میخوردم و به همسرم هم میدادم

اما ذخیره پایین شانسی هست حتی تو بارداری طبیعی و تا اثر داروها رو ندیدن قطعی نمیشه گفت میشه یا نمیشه 

اما اوابووست تا حدودی کمک کننده هست ولی ذخیره رو زیاد نمیکنه فقط ممکنه باعث بشه اون چند. تا تخمکی که قراره بوجود بیاد کیفیت خوب داشته باشن

با توکل به خدا بره جلو و تلاشش رو بکنه 

سلام

میشه بدونم فاکتورای آزمایش اسپرموگرام چطور بود؟ یعنی مورفولوژی و تعداد اسپرم ها؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان  این ماه میرم برای انتقال  سوم سه تا دیگه فریز دارم میخواستم برام دعا کنید هم ...

سلام عزیزم پی آر پی تخمدان قبلش انجام دادی؟ پی آر پی رحم هم همین طور؟ خراش دادن چطوریه؟ با بی حسیه؟ اگه خراش ندن فایده نداره؟  پی آر پی رحم فقط برای کساییه که جدار رحمشون نازکه؟

سلام عزیزم خدا رو شکر  خودتون هم خوبید؟  گلم من ژل رویال میخوردم و به همسرم هم میدادم ا ...

عزیزم ژل طبیعی میخوردید یا کپسول؟

از کی خوردید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻