2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
دیروز زنگ زدم گفتن قطع کن یه شیاف اضافه کن شبا ژل کرینون میزدم صبح ها شیاف که از دیروز گفتن یه شیاف ...

ایشالا که چیزی نیست عزیزم آرزوجون هم خونریزی داشت ...شماهم مطمین باش مثبتی 

خوبه روزاش کم بوده اخه من از دکتر پرسیدم چقدر طول میکشه گفت دوهفته.نمیدونم حداکثرش را گفته یا دوز دا ...

عزیزم کل سیکلو گفته تاپانکچر که از روز اول پریود تا دوهفته دارو استفاده میکنی وروز ۱۳ تا ۱۵ سیکلت پانکچر میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزمخدارو شکر  پسرم پنج سالشه الان و یه داداشی می خواستم براش بیارم و ایشون تو بیمارستان م ...

خدا حفظ کنه پسرت ❤❤❤❤❤تعریفشون رو خیلی شنیدم ...ایشالا دوباره مامان میشی و برا پسرت داداش میاری عزیزم❤❤❤

این مرکزی که من رفتم تو شهرک غربه ایران زمین اونور و کلینیک دکتر کریم نژاد اسمش و من اصلا pgsرو نشنی ...

اره قیمتش خوبه نسبتا ....یعنی شما جنیناتون رو از بیمارستان مهر میبرید مرکز کریم نژاد برای پی جی اس و پی جی دی؟

ذخیره تخمدتنم پارسال هفت دهم بودخیلی پایین بود

آرزو جون چند تا تخمک داشتید و چند تا جنین ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نازنین جان پریود شدی دردات کم شد خداروشکر

بله دیروز پریود شدم ولی خونریزیم زیاد بود خیلی درد داشتم امروز خوبم ممنون ...اصلا انتظارنداشتم  بعد انتقال این روزارو ببینم خیلی ناراحتم 

بله دیروز پریود شدم ولی خونریزیم زیاد بود خیلی درد داشتم امروز خوبم ممنون ...اصلا انتظارنداشتم   ...

ان شاءالله که خیر بوده و طبیعی باردار میشی این استرس و دوا درمون مارو هم نیاز نیست .

خداروشکر یه گل پسر داری ان شاءالله که یه آبجی یا یه داداشی هم براش میاری وقتی طبیعی میشه حیف نیست این همه عذاب و استرس.

خدایا شکرت
عزیزم خدا  رو شکر 😍 😍 😍 😍  دیدی از روی شواهد میگفتم همه چی خوبه و دلداری الکی نمیدم ...

بازم ممنونم همین که همیشه هستید و جواب سوال ماهارو میدید جای تقدیر و تشکر داره 

همیشه دعاگوی خودتو پسر نازت هستیم 😘😘🥰😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چرا قبلش روزی ۴ تا میخوردم اما دیروز صبح که انتقال دادم قرص نخوردم میخواستم بدونم شبش بخورم یا از فر ...

اره قرصتو مثل قبل ادامه بده تا ۴یا ۵ روز اگه یبوست نداری فرنی با نشاسته بخور من ۳روز اول و خوابیدم فقط برلی خوردن رو تخت نشستم ولی از روز ۴ حموم رفتم سریع و با اب ولرم دولا راست نشو کارای سنگین اصلا نکن ابگیشالا مامان شدی 😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود