2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
خداروشکر عزیزم چقدرخوشحال شدم  من الان ازمطب میام بهم یه سری داروی دورناف و....داد میگم این ت ...

دکتر چه آمپولهایی برات نوشت گلم ؟در مورد ذخیره چیزی نگفت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت بله گلم باراوله مشکلی ندارم براتعیین جنسیت میرم من ال دی امروز تموم شد منتظرم پری بیاد تادارو ...

میگم خود دکتر گفته بود ال دی بخورید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا میره بالا ، اینجا آرزو خانمم مثل شما بتاش پایین بود ، امروز گفت رفته بالا

آره خيلي اميدم بيشتر زنده شد. خيلي واسش خوشحالم خيلي. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام تیارا جون خوبی عزیزم ممنون خداروشکر  خودت خوبی دختر نازت خوبه 💓 ببین من رفتم پاساژ شاپر ...

ما هم خوبیم خداروشکر،  واقعا قیمت‌ها خیلی بالاست،  ممنونم از راهنماییتون عزیزم، لطفا بازم اگه به نکته ای برخوردید بهم بگید ممنون میشم من اطلاعاتم کمه

نه هیچی  چه میدونم چنان گفت رو به بی بی چک نمیشه حساب کرد چون هورمون دریافت میکنید چیزی نگفتم

نه عزیزم اصلا خیالت راحت مامانی 

۱۲ انتقال برو آز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
۴۸تا امپول😭

سارا جون چرا ۴۸ تا 

مگه ذخیره تخمدانت چقدره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ما هم خوبیم خداروشکر،  واقعا قیمت‌ها خیلی بالاست،  ممنونم از راهنماییتون عزیزم، لطفا بازم ...

خداروشکر عزیزم 

حتما ❤️❤️❤️

باید فولیک اسید میداد که ...به من ۱داده بود 

نازنین جان شما میدونی برا کیا اسید فولیک ۵ میدن؟من فک میکردم به همه کسایی که ای وی اف میکنن اسید فولیک ۵ میدن🤦‍♀️حالا به نظرت من از امشب اسید فولیک یک بخورم؟با همون پنج ادامه بدم🤔

خیلی خوشحال شدم برات خدابرات حفظش کنه ایشالا سالم بغل میگیری نینی نازتو 

عزیزم ممنونم.انشالله قسمت همه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

@زینبی_بابا    

زینب جون من خدارو شکر من ۶ تا جنین برام فریز شد 

۳ تا c

1 دونه b

1دونه a

۱ دونه هم بلاست که امروز رفتم مرکز بهم گفتن ، خیلی خیلی خوشحالم بابت این یه دونه 

فقط دلم میخواست جنین شانسمو خفه کنم به خاطر این که گفت باید جنین اهدایی بگیری ، البته خودشم خیلی تعجب کرده بود که تخمکم بلاست شده ، مرسی هستی و انرژی مثبت میدی ، واقعا اینا جای خدا نیستن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خدا رو شکر عزیزم، چقدر خوشحال شدم    

ممنونم عزیزم.انشالله قسمت همه منتظرا

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
من شکرخدابتام رفت بالا.از168ک سه شنبه آزمایش دادم رسیدب 979.واقعابرام معجزه شده باورم نمیشه.دعام کنی ...

آرزو جونم مباررررکه دیدی گفتم خدا جواب توکل به خودشا میده.تو چله عاشورا و علقمه دعات کردم. بچه ها بخدا روحیه تون ارامش میگیره حتما بخونید برایکبار هم که شده حتی اگه خدای نکرده جوابم نگیرید ارزش داره.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی