2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
نود درجه یعنی صاف دیگه ۵سانت با نافت فاصله داشته باشه ...دیدی اسم امپولات چیه ؟ چندواحدیه ؟ 

اوکی 

نازنین جون یخچال بالاست یکم گرمازده شدم اصلا حس نداشتم اومدم خونه فقط افتادم شامم شوشو پخته

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی شلوغ میشه شنبه وچهارشنبه ...دیدی سمانه جون هم مثبت شد امیدت به خدا باشه ایشالا پسردارمیشی&n ...

اره خداروشکر ممنون عزیزم

انشاله به زودی گل دخترخودت🌹🌹🌹طبیعی باردارشی

خدایابه امیدخودت🌺
باشه فردا دیدی بگو ببینم چی داده بهت ...وااای هوا امروز خیلی گرم بود 

خیلی 

ببین من قبلا حضوری نوبت گرفته بودم براساعت یک ونیم

انقدربارداراومد من سه ونیم رفتم داخل بعدش رفتم سعادت اباد داروخانه بعدم یک ساعت ونیم مسیر بعد اسنپ کولرنزد😭😭😭😭

زنگ زدم وسط راه همسرم اومد پیاده شدم باهمسرم اومدم تاکولربزنه داروهاخراب نشه پدرم دراومد 

خدایابه امیدخودت🌺
اره خداروشکر ممنون عزیزم انشاله به زودی گل دخترخودت🌹🌹🌹طبیعی باردارشی

داروهاتو ازداروخانه دکتر قمی گرفتی ؟ شانس من دی ماه داروخانه دکتر قمی یه مشکلی پیش اومده بود با صاحب ملک در داروخونه رو پلمپ کرده بودن دی ماه تواون سرما کل داروخونه هارو گشتم تا گونال پیداکنم مگه پیدامیشد 

خیلی  ببین من قبلا حضوری نوبت گرفته بودم براساعت یک ونیم انقدربارداراومد من سه ونیم رفتم داخل ...

اره خیلی طول میکشه من روزی که زود نوبتم میشد ذوق میکردم ...اهان از بهار گرفتی داروهاتو ...مگه تویخ نذاشته بودن ...توگرما ماشین حال ادمو بدمیکنه 

اره خیلی طول میکشه من روزی که زود نوبتم میشد ذوق میکردم ...اهان از بهار گرفتی داروهاتو ...مگه تویخ ن ...

یه دونه یخ انداخت وسط ولی دست زدم داروهاگرم میشدن

خدایابه امیدخودت🌺