2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم شما هم تازه شروع كردين؟ بار اولتون هست؟  من هم اين ماه شروع كردم و الان دارم قرص hd ...

قربونت بله گلم باراوله مشکلی ندارم براتعیین جنسیت میرم من ال دی امروز تموم شد منتظرم پری بیاد تاداروهای جدیدو شروع کنم

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم  والا تیروییدم رو۵بود گفتم شروع نمیکنه  ولی رفتم گفت مشکلی نیست گفت احتمالا خ ...

به سلامتی عزیزم ....اشکال نداره اولاش برو برات بزنن امپولارو ...کم کم یاد میگیری ...ایشالا نتیجه میگیری ❤❤❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  والا تیروییدم رو۵بود گفتم شروع نمیکنه  ولی رفتم گفت مشکلی نیست گفت احتمالا خ ...

ان شاءالله به سلامتی عزیزم

از من ترسوتر نیست ولی آمپولهای دور نافی رو خودم میزنم برا پانکچر که قبل کرونا بود میرفتم درمانگاه الان بخاطر کرونا خودم میزنم خیلی راحته.

آمپولهای عضلانیت اسمش چیه 

خدایا شکرت
شما خيالت راحته اينجوري خيلي خوبهو ايشالله مثبت ميشه. من بچه ندارم استرسم بيشتره

توکل به خدا انشاله شماهم نتیجه میگیرین

یه خانمه برادومی امده بود براتعیین جنسیت 

گفتم بچه نداری گفت چرایه پسردارم توماشینه که ای وی اف کردم پیش همین دکتر برادومی اومدم بازپسربشه

انقدرم ماشاله پسرش نازبود

خدایابه امیدخودت🌺
ان شاءالله به سلامتی عزیزم از من ترسوتر نیست ولی آمپولهای دور نافی رو خودم میزنم برا پانکچر که قبل ...

تویخچاله نگاه کنم میگم دوتانایلون بزرگ بود رسیدم گذاشتم تودوتانایلون دیگه همسرم گذاشت تویخچال خودمم مستقیم رفتم دوش گرفتم الانم ازساعت پنج فقط درازکشیدم داغون شدم توگرمارفتم اومدم😭😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺
ان شاءالله به سلامتی عزیزم از من ترسوتر نیست ولی آمپولهای دور نافی رو خودم میزنم برا پانکچر که قبل ...

چجوری باید زد مستقیم یادرجه زدنش فرق داره ؟

مادرشوهرم امپول بلده ولی نمیخوام بدونه

خدایابه امیدخودت🌺
نمیدونم دیگه اینو عزیزم ولی قبلش حتما 5 میدن، دیگه بعدش آرایش ژنتیکی تغییر نمی کنه که بخوان به اون د ...

من از هفته ۱۲ تا ۲۹ اشتباهی دوز ۵ خوردم دارم دق میکنم میترسم بچم اوتیسم بشه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
دوستانننننن راستی درمورد بادکش وگرمی پرسیدم دکترم گفت حتما انجام بده گرمی بخور وبادکش کن

تغذیه رو گفت چیا بخوری عزیزم؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺