2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم چقدرخوشحال شدم  من الان ازمطب میام بهم یه سری داروی دورناف و....داد میگم این ت ...

سلام سارا جون خوبی؟داروهات رو شروع کرد برای پانکچر؟چه قد زود!هزینه داروهات چه قد شد؟یعنی ایشالا این ماه پانکچر میکنی؟

سلام خواستم ببینم شما واسه درمان رحم سردت کاری کردی و باردار شدی؟

سلام بله ، تهران پیش دکتر طب سنتی رفتم بعدشم به توصیه یکی از دوستام یکماه قبل انتقالم یسری مواد قاطی میکردم به کمرم میبستم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام بله ، تهران پیش دکتر طب سنتی رفتم بعدشم به توصیه یکی از دوستام یکماه قبل انتقالم یسری مواد قاطی ...

میشه بی زحمت هم اسم دکتر رو بگی هم اینکه چه تجویزهایی داشت؟

اون موادی که به توصیه دوستت به کمر بستی چی بود؟

و اینکه از روی چه علائمی فهمیدی رحمت سرده؟

میشه بی زحمت هم اسم دکتر رو بگی هم اینکه چه تجویزهایی داشت؟ اون موادی که به توصیه دوستت به کمر بستی ...

دکتر میرغضنفری ، داروهاش و توصیه هاش واسه هر شخصی با توجه به مزاجش فرق داره اصلا نمیشه گفت چیزی که به درد من میخوره شاید واسه شما دقیقا برعکس جواب بده ، یه جلسه ویزیت بشید بنظرم خیلی خوبه ، اون مواد هم زرده تخم مرغ محلی و یه قاشق غ عسل طبیعی و نصف ق غ پودر سرداشت و نصف ق غ پودر قرص کمر ، من زنجبیل هم میزدم ، ۵ شب پشت سرهم بستم بعد یک شب درمیون ، اینم واقعا توصیه نمیکنم چون مطمئن بودم رحمم سرد و دکتر طب سنتی تایید کرده بود استفاده میکردم ، من دوره های پریودی دردناکی داشتم و ببخشید خون پریودیم لخته بود و سیاه و شکمم همیشه سرد سرد بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم رفتی دکتر چیشد 

یه کیسه دارو داد😭😭😭دومیلیون

دورنافی

میترسم بزنم بلدنیستم😭😭😭😭😭

صبح وبعدازظهر

عضلانی هم داده

فعلاپری نشدم 

گفت پری شدی روز سوم بزن

خدایابه امیدخودت🌺
یه کیسه دارو داد😭😭😭دومیلیون دورنافی میترسم بزنم بلدنیستم😭😭😭😭😭 صبح وبعدازظهر عضلانی هم دا ...

سلام عزيزم شما هم تازه شروع كردين؟ بار اولتون هست؟ 

من هم اين ماه شروع كردم و الان دارم قرص hd مي خورم. ايشالله براتون بهترين ها اتفاق بيفته

سلام سارا جون خوبی؟داروهات رو شروع کرد برای پانکچر؟چه قد زود!هزینه داروهات چه قد شد؟یعنی ایشالا این ...

سلام عزیزم 

والا تیروییدم رو۵بود گفتم شروع نمیکنه 

ولی رفتم گفت مشکلی نیست گفت احتمالا خطای ازمایشگاه چون دوماه پیش نرمال بوده مجدد ازمایش بده 

بعد تا دوماه بعد حتما تنظیم میشه 

بعد یه عالمه دارو داد😥

نزدیک دوتومن شد 

به همسرم فقط قرص اهن داد وگفت یکم وزن کم کنه بقیه چیزاش خوبه 

به منم گفت خوبه باهمین ذخیره میشه وامپول دورنافی داد اسمش یادم نیست گذاشتم یخچاله گفت ازسوم پری تاهشت پری بزن بعد روز هشتم بیا دوباره دارو بدم بعد روز سیزده پری تخمک کشی 

اگر اشتباه نکنم 

چون تند تند توضیح میداد منم استرس داشتم حالا نازنین جون این وبخونه ببینه درست متوجه شدم

خدایابه امیدخودت🌺
فدات  خب خداروشکر  مثبت کاذب چرا ؟ مگه به جز همین پروژسترون و شیاف و آسپرین انوکسا چیز د ...

نه هیچی 

چه میدونم چنان گفت رو به بی بی چک نمیشه حساب کرد چون هورمون دریافت میکنید چیزی نگفتم

خدایا شکرت