2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
قربونت، نرمال بین 1.5 تا 4 هست، بالای 4 بالا هست، بین 1 تا 1.5 تقریبا پایینه

مرسی گلم شرمنده عزیزم من درست روزی کع قرار بود پریود بشم یه سونو دادم که توش نوشته بود فولیکول به اندازه ۱۰ و ۱۴ دارم دکتر که دید جوابو گفت خوب نیست ولی نفهمیدم چرا گفت خوب نیس شما میدونی فولیکول چقدر باید باشه اندازش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اسید فولیک که برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین مصرفش از سه ماه قبل از بارداری واجبه ...

زینب جان چقدر عزیزی😘😘 مرسی واقعا

چرا شما همیشه سوالامونو اینقدر خوب جواب میدین؟ مطالعه می کنید یا تو این زمینه کار میکنید؟

عزیزم چرا اکثر بچه ها اینجا قبل از شروع سیکل میکرو پودر اینوفولیک میخورن؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سه روزه انتقال میدادم،بار اول تخمک خودم پوچ بود بار دوم ۱۳ تا تخمک ۱۰ جنین ،بار سوم ۹تخمک و۷جنین ،با ...

مرسی عزیزم سوالمو جواب دادی😘

هیچ کدوم رو هچینگ نمیکردن برات؟ یا اقدام دیگه ای روشون انجام ندادن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
راس میگی اخه فسقله بچه بازی نمیفهمه بیخوابی واقعا سخته خدابهت توان بده درکت میکنم.من همه این روزا ر ...

مرسی عزیزم از محبتت

نفسی جان پسرت پستونک میگیره؟‌ هرکاری میکنم نمیگیره.کلافم کرده 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام سارا گلی خوبی؟ بهتری؟  عزیزم اصلا پشیمون نباش از بی حسی هیلی خیلی برای خودت و نی نی بهتر ...

سلام زینب جون😍

اره من از قبل هم مهره های پایین کمرم مشکل داشت و درد میکرد .نگران بودم که نکنه این مهره های بالا هم مشکل دار بشه .دیگه بااین جوابت خیالم راحت شد که خوب میشه بعد یه مدت 😃😍مرسی

زینب جون پسرت پستونک میگیره؟من شیشه شیر اونت میدم.پستونک اونت مدل جریان آزاد رو هم گرفتم .ولی هرکاری میکنم دو دقیقه میخوره پرت میکنه بیرون ! به نظرت ایراد از مدل پستونک یا نه کلا دوس نداره!؟ به نظرت مدل های دیگه اونت روهم قبول نمیکنه؟ 

انواع پستونک ایرانی هم گرفتم.دوس نداره!خیلی سریشون سفته!

راستی ختنه کردی پسرتو ؟

ببخشید عزیزم واقعاً روزهای اول آدم وقت کم میاره، اصلاً نمیدونم زمان چطوری میگذره، عزیزم من اسپاینال ...

مبارک باشه عزیزم..خدا حفظش کنه واستون گل دختری رو 😍😍😍

زیرسایه پدرومادرو خانم فاطمه زهرا (س) بزرگ بشه الهی 😍😍

😓😓😓ذخیره شما چند بود؟  دیگه میترسم تخمک و جنین نداشته باشم رژیمم داشتین؟ ویتامین؟

ذخیرم سه بود

۱۵ روز قبل تخمک کشی رژیم پروتئین داشتم.فولیک اسید و ویتامین دی خوردم فقط

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ذخیرم سه بود ۱۵ روز قبل تخمک کشی رژیم پروتئین داشتم.فولیک اسید و ویتامین دی خوردم فقط

اسپرم‌سالم بود؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ذخیرم سه بود ۱۵ روز قبل تخمک کشی رژیم پروتئین داشتم.فولیک اسید و ویتامین دی خوردم فقط

عزیزم من قبلا که طبیعی باردار شدم یه دوره کلوموفین اینا خوردم که کیست گرفتم یه ماه 

من با دارو های ای وی اف هایپر شم کیستم میگیرم؟؟؟ 

چون فکر کنم حساس باشم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم من قبلا که طبیعی باردار شدم یه دوره کلوموفین اینا خوردم که کیست گرفتم یه ماه  من با دارو ...

نمی دونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

خانوما منم چندروز دیگ میرم تو سیکل پانکچر ذخیره ام ۶ یا ۹ بود دقیقا یادم نیس ولی با سینال فقط ۵ تا تخمک داشتم و ی دونه جنین موند واسم یکی ام ب بلاست شدن نرسید و ذوب شد.حالا جنین شناس خیلی کوتاه و بدون توضیح فقط گفت تخمک کیفیت نداشت ک جنین تشکیل نشد.تو مرکزی ک من میرم خیلی جوابتو درست حسابی نمیدن یعنی من تاصبحم بگم نکملی بابت تقویت بدن بهم بازم کار خودشونو میکنن و ته تهش فولیک اسید.حالا خودم این ماه کیوتن و اووبوست و رویال ژلی خوردم ولی فعلا باعث تاخیر پریودیم شده ب نظرتون ممکنه ایجاد کیستی چیزی کرده باشه؟؟و اینک دمنوشای گیاهی تداخلی با این داروهای هورمونی نداره؟؟