2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم از توضیحات خوبت پس خود پی جی اس انقد زمان نمیبره؟ منظورم اینه که اگه همه چی به موقع انج ...

خواهش می کنم گلم، pgs رو نمی دونم، اگه pgs هم روندش مثل pgd باشه، و بعد از تخمک کشی هایپر هم نشید و شما که میگید آزمایش کاریوتایپتونم که آماده اس بعد از تخمک کشی چند روز بعدش براتون انتقال میدن، البته اگه هایپر نشید، شاید دوماه نهایت دیگه خیلی زیاد شه سه ماه، آزمایش کاریوتایپ رو کجا دادین؟پرسیدین جواب رو بیارین اینجا ازتون قبول می کنند؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا   سلام زینب جون مهربونم مرسی که وقت میزاری و به سوال هامون جواب میدی انشاالله ...

سلام عزیزم 

بله گلم تا حدودی سر ساعت، یعنی هر 6 ساعت حالا یه ربع_نیم ساعت جابجا شد اشکال نداره ولی پخش کردن دوز در طول روز و مصرف مایعات زیاد، در کنار پیاده روی اثر بخشی این دارو رو نشون میده وگرنه اگر همه رو با هم بخوری حالت تهوع شدید و استفراغ میده و اثر بخشی کمتر

آره عزیزم. همینطور بود. شما هم اصلا استرس نداشته باش و پیاده روی منظم رو فراموش نکن. حتما به اون حد ...

ممنونم عزیزم.انشالله.امید به خدا.

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام گلم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد 

الهیییی ۱۲۰ ساله بشه نی نی نازت، تبرررریک فراوان مامان خانم

اشک تو چشام جمع شد...

ان شاالله این لحظه قسمت تمام منتظرای این تاپیک

شهریور میرم پانکچر. اگه اینسری هم تخمک نداشته باشم که جنین بشه، دیگه پانکچر نمیکنم. اما نمیدونم بعدش ...

امیدوارم که به تعداد کافی تخمک عالی داشته باشی.لی لا جون تا میتونی به خودت برس و حتما پیاده روی کن و سعی کن استرسو از خودت دور کنی.یادته وقتی کنکور داشتیم بهمون میگفتن چندماه به خودتون سختی بدین یه عمر لذتشو ببرین....(اینارو نسل ماها خوب درک میکنن)الانم دقیقا اون موقع س..هرچی فکر بد و نگرانی رو بزار کنار و تواین مدت سرنوشت ساز حسابی با دل پرامید به خودت و همسرت برس که به امید خدا بزودی مامان دوقلوها بشی.

سلام گلم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد 

سلام مرضی جون.تبریک ....ایشالا ۱۲۰ ساله بشه و قدمش براتون پر از نیکی و برکت باشه.مارو هم دعا کن عزیزم.

ببخشید عزیزم واقعاً روزهای اول آدم وقت کم میاره، اصلاً نمیدونم زمان چطوری میگذره، عزیزم من اسپاینال ...

وتی مرضی جونم مبارکههه مبارکهههه ایشالا این دردا زودی خوب میشه و فقط با دخترت عشق می کنی ایشالا قسمت همه خانمای گل تاپیک ❤❤❤

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزيزم من با سرم اينتراليبيد مثبت شدم 

عزيزم اين سرم چي هست؟ راجبش توضيح ميدي چطور تاثيري روي جواب ميکروميشه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
انشالله برطرف شده ، به سلامتی ایشالا شهریور مامان میشین . شاید عفونت دارین ؟!

ندا جان شما ازمايش دادي؟ انتقال داده بودي ديگع؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...