2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اخه خیلی پایینه  مانه سابقه یائسگی زودرس داریم نه توارثمون نازایی هست چراذخیرم پایینه😔😔😔 ...

نه عزیزم به اون ربطی نداره. ذخیره تخمدان به مرور زمان کاهش پیدا میکنه که بعد از سی سالگی سرعت کاهشش بیشتر میشه. هر چی سن بالاتر بره اون سرعت کاهش هم بیشتر میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما یه سوال دارم من زود به زود سرما میخورم یه باد کوچولو از کنارم بگذره سرماخوردگی رو شاخمه ۴،۵روزم طول میکشه تازگیا روی پوست گردنمم لک های قهوه ای دراومده  به نظرتون من سیستم ایمنیم ضعیفه؟ شنیدم اگه سیستم ایمنی ضعیف باشه جنین سقط میشه خیلی نگرانم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چرا امروز دادم صفر بود . به قدری حالم بده دارم میسوزم .حسم مثل وقتی هست که مادربزرگم فوت شده بود حتی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم دلم گرفت انشالله همین ماه طبیعی خودت باردار بشی 

جدی.ینی ۳روز به انتقالتون ۷بوده. وانتقال مثبت شده.چه خووووب.امیدوارشدم برا من ۸روز دیگه نوبت انتقال ...

آره عزیزم. همینطور بود. شما هم اصلا استرس نداشته باش و پیاده روی منظم رو فراموش نکن. حتما به اون حد میرسی تا هفته آینده 

سلام گلم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد 

مبارک باشه عزیزم خوش قدم باشه براتون❤

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
وای راست میگی لیلا جون؟؟؟ میشه زحمت بکشی شماره جایی که طب سنتی میرفتی رو بفرستی البته اگه تهرانی م ...

عزیزم دکترم از ایران رفت اما تو نت سرچ کن حتمن میتونی جایی پیدا کنی حتمن برو 

من ۵ روز پشت هم رفتم طب سوزنی و بادکش

اخه خیلی محکمه ،قشنگ از رو شکم مشخص میشه ،یعنی سکسکه انقد واضحه؟

ای جانم 😍😍😍

بله خیلی واضحه سکسکه، مامانها از مداوم بودنش میفهمن که سکسه هست

فکر کنم شما دوقلو باردارین درسته؟

احتمالا یکیشونه که سکسکه میکنه بیشتر

چون گفتین فقط سمت چپتونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد، ان شا ...

ای جانم 😍به سلامتی ،مبارکت باشه عزیزم ،انشالله که قدمش پر خیر و برکت باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه خیلی پایینه  مانه سابقه یائسگی زودرس داریم نه توارثمون نازایی هست چراذخیرم پایینه😔😔😔 ...

متاسفانه این مساله خیلی داره شایع میشه بین خانم ها،ما هم سابقه نداریم ،مامانم هنوز پریود میشه ،ولی من ذخیره م کمه ،خودم فکر میکنم به خاطر استرس و نگرانی هایی که دارم،دیروز یه مطلب خوندم فقط ۴ درصد از موارد نارسایی زودرس تخمدان به دلیل مسائل ژنتیکی هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس ۳-۴ ماه کافی نیست؟ دارم به این نتیجه میرسم بیام ایران هیچ کاری واسم پیش نمیره😓

لوبيا پلو جان پروسه اي وي اف تو اين کلينيک ها ب هيچ عنوان توي سه چهارماه حل نميشه بهت پيشنهاد ميکنم توي مطب انجام بديد ب دکترتون شرايطتون رو توضيح بدين با وجود سه چهارماه هبچي حل نميشه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...