2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
لوبيا پلو جان پروسه اي وي اف تو اين کلينيک ها ب هيچ عنوان توي سه چهارماه حل نميشه بهت پيشنهاد ميکنم ...

چرا عزیزم ؟ 

یه ماه تخمک کشی، به ماه بعدش هم انتقال؟به ماه هم پی جی اس

به نظرتون ممکنه چه مشکلی پیش بیاد؟😢

چرا عزیزم ؟  یه ماه تخمک کشی، به ماه بعدش هم انتقال؟به ماه هم پی جی اس به نظرتون ممکنه چه مشک ...

نميدونم عزيزم براي من يکسال طول کشيد من حتي اي يو اي هم نکردم شمااحتمال هايپري نداري

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینجوریم. باورم نمیشه یکی عین عین خودم باشه. منم وقتی ناراحتم یا عصبانی یا استرس دارم، انگار را ...

منم همینطور لی لی جون امیدوارم زندگی به کامت باشه🥰🥰🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
کلا معتقده هر چی دارو کمتر بهتر. یکی از دوستامونم رفته بود پیشش اسمش misbon یا همچین اسمی بود دقیق ی ...

😑من تازه ۵۴۷ تومن دارو خریدم نکنه این کار و با من 😁ضرر که نداره 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چرا عزیزم ؟  یه ماه تخمک کشی، به ماه بعدش هم انتقال؟به ماه هم پی جی اس به نظرتون ممکنه چه مشک ...

عزیزم مشکلی که پیش نمیاد اما فرض رو بر این بگیر که یک ماه بیشتر بشه رو ۴ ماه بیا دیرتر پیش نصر نمیشه اگه خودت مشکلی نداشته باشی 

سلام گلم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد 

مبارک باشه عزیزم انشاالله خوش قدم و خوشنام باشه😍😍😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم همینجوریم. باورم نمیشه یکی عین عین خودم باشه. منم وقتی ناراحتم یا عصبانی یا استرس دارم، انگار را ...

به نظرم تاسف نداره عزیزم خوشبختیه😍😍😍

یعنی خوشششبحال هرکی که لاغره، چیه من آبم بخورم چاق میشم الان دو وعده صبحانه و ناهارو نمیخورم کم که نمیکنم فقط به وزنم اضافه نمیشه😐😐😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من اگه بیام به حرفش گوش نمیدم داروهامو میخورم

منم میخورم شوهرم گفت نخر میگه نخور حیف میشه 

ولی من میخورم ضرر که نداره 

متاسفانه این مساله خیلی داره شایع میشه بین خانم ها،ما هم سابقه نداریم ،مامانم هنوز پریود میشه ،ولی م ...

استرسم که زیاده 

کل زندگی شده استرس مخصوصا ازنظرشغلی 

شما ذخیرتون چنده؟

خدایابه امیدخودت🌺
والا مشکل که نمیدونم دارم یا نه قبلش آزمایش سقط مکرر میدم چون من سقط مکررم

خلاصه عجله نکن برگردی بیا دست پر برگرد چون دیر یا زود نتیجه حتما میگیری