2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله حتمااااا با یه عالمه امید 😊😊😊😊🥰🥰🥰 فقط یه سوال خیلی مهم  برای لاپراسکوپی اشکال ندار ...

عزیزم اصلا اطلاعی ندارم 

حتما بپرس گلم، ولی اگر نشد بپرسی احتمالا مهم نبوده چه روزی از سیکل باشی

عزیزم من که الان لاپاراسکوپی کردم یه سری دردهای مبهمی توی دو طرف تخمدانم گاهی پیش میاد یا جاهای دیگ ...

نه گلم اصلا جای نگرانی نیست، فقط اگر دردها خییییلی شدید هستن از دکترت بخواه بررسی کنه

وگرنه که بالاترین شانس بارداری رو الان داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی فداااات شم دوست خوبم. بابا انرژی مثبت. امیدوارم با اومدن نی نی تو دلت انرژیت صدها برابر بشه. مر ...

خدا نکنه عزیزززززم😍😍واقعا؟!چقد خوب خداروشکر😊 مرسی گلم الهی آمین هم تو دلِ شما، هم من، هم تمام بچه هایی ک اینجا هستن و با جون و دل منتظرن 👶👶🍒

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه گلم اصلا جای نگرانی نیست، فقط اگر دردها خییییلی شدید هستن از دکترت بخواه بررسی کنه وگرنه که بالا ...

مرسی 

ممنون که انقدر امید میدید

انشالله خدا به همه به راحتی بچه بده

واقعا امتحان سختی داریم همه ی ما

عزیزم شاید نی نی داره سکسکه میکنه

اخه خیلی محکمه ،قشنگ از رو شکم مشخص میشه ،یعنی سکسکه انقد واضحه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
پس ۳-۴ ماه کافی نیست؟ دارم به این نتیجه میرسم بیام ایران هیچ کاری واسم پیش نمیره😓

من و همسرم 18 مهر پارسال آزمایش کاریوتایپ دادیم جوابش اواسط دی ماه آماده شد، بعدش هم که منتظر نامه ورود به سیکل شدم که بهمن نامه بهم بدن که جناب کرونا تشریف آورد   تا آخر اردیبهشت مرکز بست اول خرداد باز شد گفتن بیا نامه ورود به سیکل آماده اس دارو استفاده کردم 9 تیر پانکچر شدم، بعد هم هایپر شدم گفتن صبر کن، گلم من با هایپری حساب کردم گفتم پنج شش ماه شاید طول بکشه، چون بعد از هایپر سه ماه زمان میبره تا انتقال بدن، انشاءالله که شما هایپر نشید و چند روز بعد از تخمک کشی بتونید انتقال بدین  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای خدای من! همه اینایی که گفتی نمیتونی بخوری انگار از زبون من گفتی! ۴۲ سالمه عزیزم. منم پنجاه کیلو ...

بیشتر از این چیزایی که گفتم نمیتونم بخورم 😆😆

آرزو به دل موندم تو مهمونی درست حسابی غذا بخورم که بیشتر از حجم معده ام باشه 

زود سر میشم 

ولی من از وقتی میان وعده های غذایی بیشتری میخورم و همش به خودم تلقین کردم که گرسنمه و هر وعده غذایی یه چیزی درست کردم که دوست داشته باشم بخورم خیلی بهتر شدم 

معده ام هم عصبی ، یعنی حرص بخورم دیگه نمیتونم چیزی بخورم پس خیلی دارم رو خودم کار میکنم که چیزایی بی اهمیت براش حرص نخورم 

مثلا میگم الان داری سر این موضوع حرص میخوری اگه راه حل داری پس انجامش میدی و حل میشه اگه راحلی هم نمیتونی براش پیداش کنی پس ولش کن هرچی خدا بخواد همون میشه ، معده ام خیلی بهتره☺☺ امیدوارم زودتر چاق بشی 

من هفته پیش خاله ام بهم گفت بسه دیگه چاق نشو ، قند تو دلم آب شده بود 😅😅😅

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اخه خیلی محکمه ،قشنگ از رو شکم مشخص میشه ،یعنی سکسکه انقد واضحه؟

اره عشقم قشنگ مشخصه  من چند شب پیش زندایم باردار بود شکمش قشنگ تکون های کوتاه و محکم داشت گفت داره سکسکه میکنه 😊😊😊 خوش به حالت که این حس هارو داری تجربه میکنی برای ماهم دعا کن عززیزم 

امیدوارم زودتر نی نی بغل بگیری

عزيزم من با سرم اينتراليبيد مثبت شدم 

سلام دوستم ، میشه بپرسم این سرم برای چی استفاده میشه ؟ برای چی دکتر بهتون داد . منم جنینم فریز شده، میخوام انتقال بدم 

اره عشقم قشنگ مشخصه  من چند شب پیش زندایم باردار بود شکمش قشنگ تکون های کوتاه و محکم داشت گفت د ...

الهی فداتشم عزیزم ممنونم ، الهی بحق حضرت زهرا خیلی خیلی زود این روزها رو تجربه کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
الهی فداتشم عزیزم ممنونم ، الهی بحق حضرت زهرا خیلی خیلی زود این روزها رو تجربه کنی 

فداات بشم ممنونم بابت دعای خوب و انرژی بخشت 🥰🥰🥰😍😍

من و همسرم 18 مهر پارسال آزمایش کاریوتایپ دادیم جوابش اواسط دی ماه آماده شد، بعدش هم که منتظر نامه و ...

ممنون عزیزم از توضیحات خوبت

پس خود پی جی اس انقد زمان نمیبره؟ منظورم اینه که اگه همه چی به موقع انجام بشه خود این پروسه حداکثر‌چقدر‌طول‌میکشه

ببخشید انقد سوال کردم❤️