2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نه اینکه مضطربیم و فکرمنفی داریم طبیعیه کاملا😍😊 منم یه مدته خیلی ناامیدم اما امروز حسم مثبته دو تا ...

الهی فداااات شم دوست خوبم. بابا انرژی مثبت. امیدوارم با اومدن نی نی تو دلت انرژیت صدها برابر بشه. مرسی از اینهمه امیدواری که بهم دادی. باور میکنی انرژیت رو گرفتم؟ شارژم کردی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اوابوست نمیخوری؟ دکتر مخالفش نباشه من خریدم 

کلا معتقده هر چی دارو کمتر بهتر. یکی از دوستامونم رفته بود پیشش اسمش misbon یا همچین اسمی بود دقیق یادم نیست، دکتر نصر بهش گفت مکمل هاتون رو دیگه نخورید! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنجک میشه یکم راجع به pgd توضیح بدی؟چه کسایی pgd میکنن؟ واینکه شما زمینه بیماری های ژنتیک داشتین که ...

برای تشخیص بیماری های ژنتیکی مثل سندروم داون، تالاسمی و... و برای تعیین جنسیت از pgd(تشخیص پیش از لانه گزینی)استفاده میشه، من و همسرم تالاسمی مینور هستیم که تو هر بارداری 25 درصد احتمال ماژور شدن جنین هست، بارداری اولم جنین رو هفته 12 cvs کردن و متوجه شدن جنین ماژور هست و ناچار به سقط شدم، الان با pgd از جنینای 5 روزه یه سلول برمیدارن و آزمایش می کنند و اگه سالم باشه انتقال میدن، در مورد تست سلامت ژنتیک اطلاعی ندارم عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
پروسه پی جی دی یا پی جی اس چقدر طول میکشه

برای من که افتاد تو اوضاع کرونا خیلی طولانی شد، برای بررسی ژنتیک خودم و همسرم چون هر دو تالاسمی هستیم مهر پارسال آزمایش کاریوتایپ دادیم که 2 ماه طول کشید تا جوابش بیاد، اگه کرونا وقفه ننداخته بود، شاید کلا برای آزمایشات و تخمک کشی و انتقال پنج شش ماه بیشتر طول نمی کشید

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت عزیزم 😍 😍 😍 😍  پیش به سوی مامان شدن 💪💪💪💪

بله حتمااااا با یه عالمه امید 😊😊😊😊🥰🥰🥰

فقط یه سوال خیلی مهم 

برای لاپراسکوپی اشکال نداره پریود باشی ؟ چون من میخوام دوشنبه برم لاپراسکوپی احتمالش هست پریود بشم قبل یا بعدش 😐😐😐

برام تاریخ تعیین کردن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
به همسرم هیچی چون خدارو شکر اوضاعش خوبه. به منم گفت فقط ویتامین د و فولیک اسید. حتی گفتم بهم انوکسا ...

منم مثل شما بودم اصلا چاق نمیشدم 

ازدواج کردم ۴۸ کیلو بودم بعد ۶ سال از زندگیم که گذشت تازه شدم ۵۰ 

الان حدودا ۵۵ کیلو شدم ولی دیگه حرات نمیکنم زیاده روی کنم وگرنه تا دلت بخواد دیگه میتونم چاق بشم 

😅😅

راستی تو قضیه معده هم از شما بدترم 

هسته انار نمیتونم بخورم ، هندونه اذیتم میکنه ، قرص های ال دی و هر قرص هرمونی نمیتونم بخورم به بیمارستان میکشه کارم ،... دیگه نگم برات

چند سالتونه شما ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم مثل شما بودم اصلا چاق نمیشدم  ازدواج کردم ۴۸ کیلو بودم بعد ۶ سال از زندگیم که گذشت تازه شد ...

وای خدای من! همه اینایی که گفتی نمیتونی بخوری انگار از زبون من گفتی!

۴۲ سالمه عزیزم. منم پنجاه کیلو هستم قدم حدود ۱۵۴ هست. آرزومه بهم بگن وای خیلی چاق شدی یه کم لاغر کن!

عزیزم ببخشید من جواب میدم من ۵بار انتقال منفی داشتم رفتم دکتر طب سنتی گفت رحمت سرده من وقتی میخام پر ...

وای راست میگی لیلا جون؟؟؟

میشه زحمت بکشی شماره جایی که طب سنتی میرفتی رو بفرستی البته اگه تهرانی

من آخرای این ماه انتقال دارم میشه کمکم کنی

طب سوزنی هم چند روز قبل انتقال انجام دادید؟ 

یعنی فقط یک جلسه ؟؟؟

سلام عزیزم  خدا رو شکر که مشکل بر طرف شد منم آندومتریوز گرید 3 داشتم ولی دکتر مشایخی اعتقاد د ...

عزیزم

من که الان لاپاراسکوپی کردم یه سری دردهای مبهمی توی دو طرف تخمدانم گاهی پیش میاد یا جاهای دیگه لگنم!این درد ها رو اصلا قبلا نداشتم!

بنظرتون برای انتقال خطرناک نیست 

باعث نمیشه جنین نگیره یا خونریزی پیش بیاد؟