2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام  ببخشید من لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی انجام دادم  و آندومتریوز پیشرفته بودم و بخاطر ...

سلام، تورک آنا (استارتر) شرایط شما رو داشته و خداروشکر، صاحب یه دختر (میکرو) و پسر  (طبیعی) شده

تورک_آنا یا زینبی_بابا صدا کن راهنمایت می کنن

انشالله برای شما هم موفقیت آمیز میشه

خانوما من ميخام بعد انتقالم با هواپيما برگردم با سواري هفده ساعت راه هست نظرتون چيه هواپيما خطرناکه؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من ميخام بعد انتقالم با هواپيما برگردم با سواري هفده ساعت راه هست نظرتون چيه هواپيما خطرناکه؟

@زينبی_بابا يکي تگش کنه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
من نتیجه میگیرم یانه 😢😢😢

ذخیره تخمدانتون که خوبه ،شوهرتون هم که میگید سالمه ،پس علت آی وی اف چیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

@زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی-بابا WBC 6600 RBC 4.40 Hemeglobin 12 .4 Hematocrit 37.0 M.C.V 84.1 M.C.H 28 ...

عزیزم همه موارد خوبه جز tsh 

هورمون ذخیره تخمدان هم نوشته 0.7 که برای میکرو خوبه 

برای بارداری طبیعی هم خوبه فقط باید زودتر میکرو رو شروع کنی

سلام زینبی جون .این ازمایش که گفتین برا چیه؟

عزیزم این آزمایش بررسی فاکتور آزواسپرمی در مردان هست که نشون میده آزواسپرمی انسدادی هست یا ژنتیکی

همین طور برای مردان الیگو اسپرم (اسپرم زیر 15 میلیون) انجام میشه که ببینن علت اسپرم ها چیه

برای همه نیست 

گلم میشه ازمایش منم ببینید  موقع ازمایش روز ۱۵ پری بودم دکترنگفت دوم پری برم فقط گفت دوم پری ب ...

عزیزم آزمایش هات اگر شامل استرادیول و پروژسترون و FSH و LH و پرولاکتین بود نیاز میشد روز دوم پریودی بری

واسه شما لازم نبوده گلی

زینب جون یعنی ویتامین ای روی کیفیت تخمک تاثیر نداره ؟؟

عزیزم من اطلاعی ندارم باید سرچ کنم

ولی تا الان فقط شنیدم برای افراد با سینه فیبروکیستیک خوبه 

به نظرم شما داری در مصرف خودسرانه ویتامین زیاده روی میمتی

گلم فقط تغذیه سالم و متعادل داشته باش و مصرف مناسب مایعات و پیاده روی

نه جای معمولی بود  sperm count هم ۴۰ بود که کمه مشکلات  اینان  میترسم جنینا ضع ...

عزیزم پس اون آزمایش اسپرم اصلا اصلا اصلا اعتبار نداره

فقط باید برید مرکز ناباروری آزمایش اسپرم انجام بدین

آزمایش اندازه گیری هورمون ذخیره تخمدان هم فقط تو مرکز ناباروری باید باشه 

اون آز اسپرم حتی یک ذره هم ارزش نداره 

سلام عزیزم واقعا جدی میگی؟ چقدر خوشحال شدم که یکی بفکرم بوده, خیلی گلی ممنونم. 😍😍😍 خوبی عزیزم؟ ش ...

آره به خدا چون واقعا همون دو هفته پر استرس که داشتی فراموشم نمیشه شما تبریزی بودی ولی ساکن مشهد؟

من فعلا انتقال دادم روز ۷ هستم ،من تهران هستم از دکترای یزد زیاد خبر ندارم ولی تهران بیایید به نظرم بهتره،البته حتما قبل شروع درمان حتما وزن متناسب داشته باشید و دو سه ماه قبلشم قرصای تقویتی حتما استفاده کنید.

امضای قبلیتون در مورد دوستان نی نی سایت بود 

خدایا شکرت
زینب جون قبل از انتقال هم خوبه ژل رویال بخوریم ؟؟ و یه سوال دیگه اگه شما الان باید انتقال میدادی ...

عزیزم زل رویال فقط برای تخمک کشی استفاده کن. چون ممکنه واکنش حساسیت بدی، پس نیازی نیست 

فقط تغذیه صحیح، پیاده روی و مصرف مایعات

فولیک اسید هم فراموش نشه

والا واسه انتقال نه صبر میکردم، چون الان میدونم حاملگی خیلی سختی داشتم هر روز باید سرم میزدم و ضدتهوع تزریقی میگرفتم، یه جور بودم پرستار هر دو روز میومد بهم سرم میزد و آنژیوکت 48 ساعت تو دستم میموند، رگ سالم تو دستم نداشتم، اگر سرم نمیزدم بچه آسیب میدید و خودم 16 _17 بار بالا میاوردم🤢🤢🤢🤢 تا هفته 24 حالم بهم خورد،و یک ماه سرم زدم

، لکه بینی هم داشتم، طول سرویکس کم و سرکلاژ، ریسک متوسط سندروم داون و آزمایش سلفری، همه اینا به کنار آزمایش های روتین بارداری هم بود، نه اصلا نمی‌رفتم 

ان شاالله هر کی حامله میشه مثل من به سرش نیاد، دوستان قدیمی میدونن

تمام موارد بالا ممکنه برای کسی پیش بیاد، ممکنه پیش نیاد، ولی اگر پیش بیاد در معرض کرونا هست، حتما با سختی تمام انتظار برای واکسن کرونا رو تحمل میکردم