2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

سلام 

ببخشید من لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی انجام دادم 

و آندومتریوز پیشرفته بودم

و بخاطر همین باید زودتر انتقال جنینهام (قبلا یکبار انتقال منفی داشتم )رو انجام بدم. 

آیا کسی مثل من بوده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم کلا یه اصل داره این فرما، اگر تو بقیه 4 تا مهارت های اجتماعی حرکات ظریف و... همه رو بلی و گ ...

ممنون گلم از راهنماییت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم ولی اخه بازی نمیفهمه که🤕 ای کاش زودتر تنظیم شه خابش.خیلی خسته ام 😴  میخابه ها ولی ...

راس میگی اخه فسقله بچه بازی نمیفهمه

بیخوابی واقعا سخته خدابهت توان بده درکت میکنم.من همه این روزا روگذروندم هنوزم بیخوابی دارم 😴چون.پسرم.خیلی بدخوابه و عین.پسرتوخوابش سبک.شب تاصبح چندین باربیدارمیشه وگریه میکنه بسختی میخوابونمش.

سارا پروفایلت پسرته ماشاءالله

بخورمش من خوشمزه😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ارزوجون خوبی عزیزم رفتی دکتر 

عزیزم بدک نیستم.زنگ زدم دکترم گفتم بیام گفت ن.بهش گفتم دردوخونریزی داشتم گفت بافت دفع کردی گفتم نمیدونم  .فقط گفت داروهات ادامه بده شنبه بازبتابده.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
درمورد دکترای دیگه بهشتی چیزی نمیدونی؟ 

ی خانم رضوانی داره ی تهرانی وهمین نقشینه.اگ بازم دکترداشته باشه نمیشناسم .هی بدک نیستن بابیماراشونم ک صحبت میکردم.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
خواهریا من 21 سالمه دخیره تخمدانم رو2/75هست شوهرم سالمه میخوام ای وی اف کنم به نطرتون نتیجه میگیرم&n ...

ازمایش ذخیره تخمدانی روایام پری انجام دادین ؟روزچندم بود؟

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان من فکرمیکنم چون ایام پری ازمایش ذخیره تخمدان ندادم انقدرذخیرمو پایین زده روز۱۵ پری بود

حالا سوالم اینه من اگه ذخیرم پایین باشه آی واف کنم وخدای نکرده نگیره

بعدش بازهم تخمکی میمونه برای اقدام طبیعی؟

ممنون میشم جواب بدین

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزم دعام کن ، مثل سری پیش شدم 😢😢 شما چیکارا کردین؟

حتماعزیزم

انشالله‌که‌خیره

من‌هیچی

میخام‌پریودشدم‌برم‌دکی‌سونوکنه‌ببینه‌پولیپ‌داشتم‌چی‌شد

من‌‌زیردلم‌وتخمدان‌هام‌..کلا‌اونجام‌‌...ببخشید🤦‍♀️بعضی‌اوقات‌بددرد‌میکنه..‌‌برم‌اول‌دردهامو‌درمون‌کنم

شایداحتمالا‌‌آخرهای‌شهریور‌انتقال‌‌بدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻