2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
۴روزه بلاست میشدن ولی ماله خورد به تعطیلات دکتر گفت تعطیلیه یروز قبل نیستن برات باز کنن همون روز باز ...

ماهک جون این پیام قبلمو بخون لطفا.چون انتقال دادی میگم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
اخ اخ تو بد برزخی هستیم هنوز موندیم چیکار کنیم اگه تا ده روز دیگه وضعیت بدتر بشه احتمالا کنسل کنیم ...

بدتر که نمیشه همینه  

ببین کرونا هست اما یکم اوضاع ایران سیاستم قاطی کرونا شده که مردم بیشتر بترسن بیشتر از همیشه مواظب باشن  تا خیلی کارا نکنن تو این دلارو .... 

بگذریم ازینا اما بدون الان بدتر نمیشه حالا پاییز رو نمیدونم 

من الان شهری که هستم تعداد مرگ بسیار کم شده دوستام  پرستار بیمارسانن میگن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی جون، خوبی؟ جوجت خوبه؟😍 اگه خدا بخواد هفته ی آینده یکشنبه و سه شنبه انتقال دارم، قرار شد ...

خدا رو شکر گلی 😍 😍 😍 😍 

ان شاالله دیگه حتما حتما مامانی و به زودی تیکر خوشکل هم میذاری 

اگه ازمایشش واقعا همین باشه میشه حتما  قبلا با قرص خوب شده حتما این سری هم بهش بده قبل میکرو&n ...

مرسی عزیزم لطف کردی

خدا رو شکر گلی 😍 😍 😍 😍  ان شاالله دیگه حتما حتما مامانی و به زودی تیکر خوشکل هم میذاری&nbs ...

زینبی جون پست منم جواب بده لطفا😞😞😞

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام زینبی جون، خوبی؟ جوجت خوبه؟😍 اگه خدا بخواد هفته ی آینده یکشنبه و سه شنبه انتقال دارم، قرار شد ...

سلام شادان جان خوبی عزیزم ..دو مرحله ای چجوری میشه اون وقت؟؟اولین بار میشنوم

منم شنبه نوبت هیسترو دارم.وخدابخواد سیکل بعدی میرم برا پانکچر..چه غذاهایی بخورم برا کیفیت بهتر تخمک..؟؟

چون دفعه ی قبل تخمک های زیادی گرفتن.ولی بیشتر بیکیفیت بودن؟؟ممنون از راهنماییت

فکر کنم ما انتقالمون باهم باشه

سلام شادان جان خوبی عزیزم ..دو مرحله ای چجوری میشه اون وقت؟؟اولین بار میشنوم منم شنبه نوبت هیستر ...

ببخشید هیسترو چیه؟؟ 

ممنون.عزیزم فعلا ب دکتر ک دسترسی ندارم. حالا فرمها رو فک.کنم.داشتم براخودم.ی مرور میکنم

ببین گلم کلا یه اصل داره این فرما، اگر تو بقیه 4 تا مهارت های اجتماعی حرکات ظریف و... همه رو بلی و گاهی بزنی وجود یک مورد نه اشکالی نداره ولی اگر موارد زیاد شد اون موقع دیگه باید پزشک بررسی کنه تا سریع مشکل احتمالی بر طرف بشه

در مورد نشستن هم تو فرم 6 ماهگی نوشته تازه چند ثانیه با کمک دست بین پاهاشون میتونن چند ثانیه بنشینن

سلام بچه ها من امروز ۱۱پریودمه رفتم سنو گرافی.واسه ضخامت که ۵بود وگفتن پایین هست روزی ۳تا استرادیول ...

زینبی جون اینو لطفا جوابمو بده.خیلی نگرانم.

بدتر که نمیشه همینه   ببین کرونا هست اما یکم اوضاع ایران سیاستم قاطی کرونا شده که مردم بیشتر ب ...

خدا کنه عزیزم

من استرس هواپیمارو‌هم دارم

اونو اگه بتونم به سلامت بگذرونم‌‌ ایران خب خیلی زیاد رعایت میکنم و مواظبم

دعا کنید واسم😓

خدا کنه عزیزم من استرس هواپیمارو‌هم دارم اونو اگه بتونم به سلامت بگذرونم‌‌ ایران خب خیلی زیاد رعای ...

تعیین جنسیت هم میکنی عزیزم ؟؟

انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیوفته