2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزيزم من ازمايشتو ديدم خيلي روي فاكتورها نظر ندارم يعني خيلي وارد نيستم. فقط براي تيروييدت قرص ...

دوماه پیش تیروییدم ۱.۱۹ بود گفتم به دکترقرصمو کم کن گفت چون میخوای بارداربشی کم نمیکنم الان بدتررفت بالا😑

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوست خوبم.خودم هم خیلی امیدوار بودم.ولی چه میشه کرد دیگه...متاسفانه با تمام تلاشی که کردم نتیج ...

آره حق داری، درکت میکنم. باز تو دمت گرم غذا درست میکنی من که یه گوشه برا خودم گیر میارم هیچکس رو تو تنهاییم راه نمیدم تا یکی دو هفته که خودم حال خودم رو خوب کنم. حتی تلفنی هم با هیشکی حرف نمیزنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ترسش از خودش بیشتر ادم رو داغون میکنه من اینقدر چیز بد راجع بهش خونده بودم روز عکس رنگی گریه میکردم ...

مرسی خواهر،اره بعضیامیگن دردش کمه برای بعضیاکه گرفتگی دارن دردش زیاده،ب رحم ولوله هابستگی داره مثل اینکه،چراحالاانژیوکت زده بودن؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه ندارم همه آزمایشاتم سالم

خداروشکر،بعضی دکتراواسه اوناییکه چنبارانتقال منفی داشتن سرم توصیه میکنن،وپی ارپی ک خونرسانی رحم بیشتربشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اگه جاش خنک باشه اشکال نداره ولی میگن بهتره تو یخچال باشه تا خیالتون راحت تر باشه  دکتر گفت&nb ...

اصلا نمیدونستم ممنون باشه میذارم یخچال ،ولی فکر کنم اصلا توداروخونه هم تویخچال نمیذارن 

اصلا نمیدونستم ممنون باشه میذارم یخچال ،ولی فکر کنم اصلا توداروخونه هم تویخچال نمیذارن 

اره بخاطر همین از داروخانه معتبر باید بخرین که تازه باشه و جاش خنک باشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوماه پیش تیروییدم ۱.۱۹ بود گفتم به دکترقرصمو کم کن گفت چون میخوای بارداربشی کم نمیکنم الان بدتررفت ...

اره گاهي عوض شدن دارو مثلا دارو خارجي  استفاده ميشده بعد ايراني بشه يا ماه رمضان و اين جور موارد باعثش ميشه . پس مجدد درست ميشه عزيزم  نگران اين نباش.

وای به به چه خوب تبریک میگم, خیلی خوشحال شدم. توروخدامنم دعاکن بازم بفکرافتادم برم ای وی اف. 😭😭😭 ...

قوربونت ایشالا قبل اقدام به ای وی اف طبیعی باردار بشی

دوتا انقال دادم ولی یقلو باردارم ۸فتمه ایشالا قسمتت عزبزممم❤❤

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود