2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
خداروشکر عزیزم مبارکت باشه  کمی از شرایطت میگی برامون؟ ذخیرت چند بود؟ چندتا جنین داشتی؟ فریز ا ...

6تا فریز داشتم که 2 تا انتقال دادن. پیاده روی داشتم وبرای 5 بار خودم سپردم دست خدا و بی خیال شدم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفااااااااقا خیییلی خوب تونستی منو از روز اول جمع کنی بااین ناامیدی که اینا میدن  هربارم ناا ...

عزیزم میدونم خیلی سخته دکتر آدم رو نا امید کنه 

و خیییییلی زور داره الکی نا امید کنه

ان شاالله که مامان میشی عزیزم 😍 😍 😍 😍 

زنگ بزنی جواب نمیده؟

آره ولی باید3بعدازظهرزنگ بزنم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزم انشاالله که دردات تموم بشن و مامان شده باشی،از دکترت راضی بودی؟ 

ممنونم انشالله.ن راضی نبودم 

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
خیلی خیلی ممنونم که توضیح دادی گلم  من ۵ تا جنین برام فریز کردن ولی گفتن ضعیف هستن و احتمالش ه ...

عزیزم عزیزم اگر ضعیف هستن پس اون گرید a و آب چی هستن!!!! منم بعدا فهمیدم جنینی که گرفت ab بود

واقعا نمی فهمم مگه اینا خدا هستن که الکی این جوری دل آدمو خالی می کنن

عزیزم توکل به خدا ان شاء الله مامان میشی

منم تو پرونده بعدا که باردار بودم دیدم اوضاع در حد دریافت اسپرم اهدایی خراب بوده ولی خدا خواست و مامان شدم

اللن باید جایی باشه یامطب یا بیمارستان ببین کجاس پیداش کن بپرس تا خیالت راحت باشه

کاری نمیتونن بکنن .چون پری روزک زنگ زدم گفت بروبتابده وآمپول بزن.احتمالاامروزم میگه فردابروبتابده باز.چون سونووایناالان معلوم نمیکنه

نقشینه که میگن خیلی خوبه تو بهشتی از همه معروفتره.قبلش پیش دکتر دیگه ای نرفته بودی؟

من تیروئیدم کم کاره وقتی تشکیل پرونده دادم توبهشتی بهش گفتم قرص ننوشت.داشت انتقال میدادبهش گفتم بازم اهمیت نداد.پریروزم ب منشیش گفتم بازم اهمیت ندادخیلی توروانمه

بهشنی چجور بود از بیمارستان راضی بودی؟من هنوز دودلم بهشتی برم یا مرکز ناباروری؟

آره خوب بود.رسیدگیشونم خوب بود.

من تیروئیدم کم کاره وقتی تشکیل پرونده دادم توبهشتی بهش گفتم قرص ننوشت.داشت انتقال میدادبهش گفتم بازم ...

شاید برا ای وی اف مهم نباشه.منم به دکتر گفتم ویتامین دی کمه ولی تو ازمایش برام ننوشته ارمایشام هم چند تا بیشترنبود

یا رب العالمین