2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دکتر طرازی رو که خیلی تعریف میکنن ! ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو دادی؟

اره همه آزمایش ها رو دادم هیچ مشکلی نداشتم . حتی این بار ی امپول داخل رحمی هم برام تزریق کرد که شانسو ببره بالا ولی باز منفی شد . خسته شدم دیگه همه جنین هامم گرید a هست . به اندازه موهای سرم دکتر رفتم هیچ کس تشخیص نمیده درد من چی هست. هردفعع میرم همه میگن همه چیز عالی و خوب هست .پس چرا نمیشه؟😭😭 بقیه حداقل میگن مشکل داریم که باردار نمیشیم . ولی نن سالم سالم هستم فقط هردفعه ی عالمه داروی هورمونی میخورم و درد میکشم . به خدا تحمل درد و دیگه ندارم سری پیش تا پریود شدم مردم و زنده شدم اینقد لخته دفع کردم. دردش واقعا زیاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم و تو ششمین انتقال باردار شدم و برای بچه دوم ۱۰ تا جنینم تو پی جی دی از بین رفتن فایده ای دا ...

عزیزم کارخاصی انجام داده بودین ک۵بارقبل نکرده بودین اون کارهارو،یانه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
شوهرت پیش چه دکتری رفت؟

پیمان صالحی

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

زینب جان میشه منم راهنمایی کنی؟واقعا فکرم کار نمیکنه دیگه الان بهترین تصمیم چی هست به نظرت چی کار کنم؟ ۸ تا جنین فریز دیگه دارم گرید a تو آبان هستن. دو بار میکرو منفی با طرازی داشتم .همه آزمایش ها رو هم انجام دادم. به نظرت دکتر رو عوض کنم؟ @زینبی-بابا

اره همه آزمایش ها رو دادم هیچ مشکلی نداشتم . حتی این بار ی امپول داخل رحمی هم برام تزریق کرد که شانس ...

ناراحت نباش عزیزم.شانس ای وی اف هم تو بهترین شرایط ۳۵ تا ۴۰ درصده...ان شاء الله بی بی چکت خراب بوده و ازمایشت مثبت میشه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ناراحت نباش عزیزم.شانس ای وی اف هم تو بهترین شرایط ۳۵ تا ۴۰ درصده...ان شاء الله بی بی چکت خراب بوده ...

بعید میدونم . فقط دعا کن خدا به من صبر بده .واقعا دیگه با هنه سختی و درد دوست دارم قید بچه رو بزنم

زینب جان میشه منم راهنمایی کنی؟واقعا فکرم کار نمیکنه دیگه الان بهترین تصمیم چی هست به نظرت چی کار کن ...

عزیزم مشکل ایمنی وانعقادی نداری؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من انتقال قبلم همزمان آسپرین میخوردم و‌انوکسا میزدم  تا هفته هشت هم‌ آسپرین خوردم ببین من سلکز ...

پس تنها داروی غلظت خون براتون همین انوکسا و آسپرین بود؟

و اکی شدید بعدش و انتقال مثبت شد؟

من در دومین انتقال. با نصر. جواب. گرفتم. ولی. اکثرا. با. انتقال. اول. جواب. می گیرند. الان. منتظر. ب ...

مبارکه خزان جان

یک کم در مورد نصر توضیح میدی؟

چرا اکثرا دفعه اول باهاش جواب میگیرن؟ داروها رو متفاوت میده؟ خراش میده؟ جنین شناس های مرکز بهترن؟ خودت چی حدس میزنی؟

از لحاظ مطب و شلوغی مطب و اذیت شدن چجوریه؟

بعد انتقال چقدر میگه استراحت مطلق باش؟

سلام بچه ها من فردا موعد آزمایشم هست .امروز بی بی گذاشتم منفی بود . اصلا باورم نمیشه خیلی ناراحتم دی ...

واقعا ناراحت شدم و یاد خودم افتادم

میدونم که الان هیچ جمله ای دلت رو آروم نمی کنه☹️☹️☹️☹️

من قبلا بیمار دکتر طرازی بودم و دو بار باهاش انتقال دادم و منفی شدم البته برام سنگ تموم گذاشت و هر کاری تونست انجام داد که مثبت بشم ولی خوب حتما خدا نخواست

الان بیمار دکتر نصر هستم

ببین نصر آبان انتقال نمیده فقط تو مرکز مام کار میکنه 

باید جنین هاتو انتقال بدی به مرکز مام 

و اونموقع با نصر انتقال بدی که انشاالله مثبت بشی

نصر برای نازایی پنجه طلاست واقعا

من خودم با ۵ بار انتقال حتی یه بارم مثبت نشدم

ولی بچه ها میگن برای سقط مکرر و کسایی که مثبت میشن بعد افت بتا پیدا میکنن خیلی کاری نمی کنی و چیزی رو بررسی نمی کنه

حالا نمی دونم مشکل شما چیه ؟ 

همون موقع که رفتم پیشش همون وقتم گفته بخور حالا ازشنبه تاوسطای هفته پیش لکه داشتم ازوسط هفته تااخر ه ...

احتمالا بازم پریود میشی چون بعد از قطع دو فاستون چند روز بعد پریود میشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود