2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شاید برا ای وی اف مهم نباشه.منم به دکتر گفتم ویتامین دی کمه ولی تو ازمایش برام ننوشته ارمایشام هم چن ...

نمیدونم والاشاید.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزدلم که انقدرمهربونی وازصبح جواب همه رومیدی  شمامارودرک میکنی چون این روزهای پراسترس ...

مرسی عزیز دلم خیلی دعای خوب و قشنگی کردی حسابی بهم چسبید😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

کسی نبود جواب منو بده؟😭😭 من خیلی ناراحتم داغون شدم .😭😭😭

سلام عزیزم

ان شاء الله که ازمایشت مثبت میشه.ناراحت نباش 

دکتر نصر بیمارستان آبان نمیره گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وسونو بهم گفت تخمکت کمه بهم اوابوست داد.همسرم خداروشکر همه چیش عالی وسالم هست.حالا فرداجواب ازمایشمو ...

عزیزم ان شاالله که تعدادش عالیه، بله اون جواب amh رو بذار 

خدا کمک کنه بتونم بیام جواب میدم

فعلا که خونه مادرم اومدم تجدید قوا😁😁😁💪💪💪💪

عزیزم ان شاالله که تعدادش عالیه، بله اون جواب amh رو بذار  خدا کمک کنه بتونم بیام جواب میدم ف ...

عزیزم کسی که ذخیرش ۵ هست قرص ااوابوست بخوره بدون تجویز دکترش ممکن کیست بگیره ؟ ضرر نداره؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام بچه ها من فردا موعد آزمایشم هست .امروز بی بی گذاشتم منفی بود . اصلا باورم نمیشه خیلی ناراحتم دی ...

دکترت کیه الان؟

فکرکنم بتونی جنین هارو جابه جا کنی.البته یکم دردسر داره.

بعد انتقال منفی یه دوره پریود باید استراحت کرد.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
6تا فریز داشتم که 2 تا انتقال دادن. پیاده روی داشتم وبرای 5 بار خودم سپردم دست خدا و بی خیال شدم

موفق باشی عزیزم 😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
زینبی -بابا@ من هر روز تقریبا دو ساعت پیاده روی میکنم یعنی بعد از انتقال هم پیاده روی رو برم ؟ ...

خیییییلی عالیه گلم 

نه اصلا مشکلی پیش نمیاد فقط اگر خسته میشی مداوم نباشه اون دو ساعت و حتما خوب و به اندازه آب بخور و در ساعات گرم روز نرو 

حتی باشگاه هم اگر کسی از قبل میره هیچ مشکلی نیست فقط نباید خسته و له بشه

همه چیز مثل قبل باید باشه مگر کسی که شغلش بلند کردن اجسام سنگین هست 

پس زینب جون دلیل اینکه بتا من میره بالا افت میکنه چی میتونه باشه دکتر زرنانی گفت تو این ازمایش مشخص ...

چی بگم والا گلی آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادی؟ 

کاش همسرتون هم کاریوتایپ میداد