2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نترس گلی تراریخته هم باشه اصلا اون جوری که برامون وحشتناک کردن نیست، با خیال راحت مصرف کن عزیزم منم ...

من که با روغن و قند و شکر اصلا میونه ندارم خیلی کم استفاده میکنم قند شکرم که تقریبا صفر مصرفش

خدایا شکرت
سلام عزیزم اصلا اصلا اصلا خیلی ضرر داره گلم و نه تنها کمکی نمیکنه خون رسانی به رحم هم مختل میشه و شا ...

زینبی -بابا@

من هر روز تقریبا دو ساعت پیاده روی میکنم

یعنی بعد از انتقال هم پیاده روی رو برم ؟ مشکلی پیش نمی یاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم خوندمش به سختی🙈🙈🙈 خدا رو شکر همه چیز نرماله و مشکل قابل تشخیص وجود نداره 😉 😉 😉 

پس زینب جون دلیل اینکه بتا من میره بالا افت میکنه چی میتونه باشه دکتر زرنانی گفت تو این ازمایش مشخص میشه تازه گفتم برا همسر هم بنویس گفت نه لازم نیست😭

آره ازپریودی کمتربود.ولی دیشب شدیددردداشتم صب رفتم آزمایش .بتام از60شده بود168.نمیدونم بخاطرچیه

فقط دکتر میتونه جواب قطعی بده،دعا میکنم بچه مونده باشه برات🌹

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
چ جوری بودگلم.لخته هم دیدی .خونریزیت چطوری بود.میشه توًیح بدی

من تو هفته دوازده بودم،داشتم کار انجام میدادم سرپا بودم دیدم یهو افتادم به خونریزی!!! بدون لکه بینی بدون درد

هیچ دردی نداشتم فقط مثل چی ازم خون میومد درحدی که تو سی ثانیه پد پر‌میشد! دیگه من گفتم منو بچم میمیریم.با اورژانس رفتم سریع سونو کردن خداروصد هزار بار شکر نینیم سالم بود،ولی خودم لخته های بزرگ ازم میومد نمیدونم بگم چقدر! درحدی که دکتر نمیتونست معاینه ام کنه.ولی سونو که کردن گفتن هاتوم بوده دفع شده.ابعادشم بزرگ بود.الان هنوز یه ۵ میلی دارم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
معمولا برای افرادی که نسبت فامیلی دارن مخصوصا اونایی که مشکل میکرو ناموفق داشتن ،من وهمسر دختردایی پ ...

من دخترم و تو ششمین انتقال باردار شدم و برای بچه دوم ۱۰ تا جنینم تو پی جی دی از بین رفتن فایده ای داره این آزمایش رو بدم 

بتام تقریبا3برابرشده.یعنی چی .من ک خونریزی دارم ولخته هم دفع میکنم😢

عزیزم خیلیها اینجا اینطوری بودن ، آنا جان هم سر دخترش خونریزی داشته

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اخه اگه بچه شیر بدیم مصرف داروهای پانکچر یا انتقال برای بچه اول بد نیست؟؟؟؟  پس شما برای دومی ت ...

احتمالا داروها اثر داشته باشه. من چون شیر خشک هم میدادم دیگه برام سوال نشد که از دکتر بپرسم.

نه عزیزم من تعیین جنسیت نکردم. هر چی خدا بده رو چشم میذارم 😍

والا نمیدونم چی بگم خدا لعنت کنه این کرونا رو بیچاره کرده هممون رو ما یه ساعت میگیم میریم بعد باز ...

عزیزم منهم میخواستم برم بلیط هم رزرو کردم ولی ترسیدماز تو هواپبما مریض بشیم و بریم مامان باباهامونم مریض کنیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️