2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
دارم ادامه میدم ولی کا میدونم منفیه. ولی اگه انشالله دفعه دیگ انتقاا دادم اصلا استراحت نمیکنم مامان ...

اره دقیقا خوب کاری میکنی منم شوهرم  کارمیکرد نذاشت بلند شم یه لیوان اب بخورم اون نبود پامیشدم کارمیکردم ...استرس نداشته باش عزیزم  خیلیا با جنین گرید سی هم باردارشدن بی هم خوبه ایشالا ایندفعه حتما مثبت میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی واقعا خنگن ، انقدر نشستم این وسط بیمارستان گریه کردم که خدا میدونه ! اخر سر اومده جنین شنا ...

عزیزم همسرت آزمایش دی اف ای داده؟من حدس میزنم از دی اف ای باشه مشکل شما 

مورفو چندبوده چند شده؟

خودت بجز تنبلی تخمکات خوب هستن؟بارچندم میکروهستی

من فقط همین تاپیکو چک میکنم. تو این تاپیک دقیقا همینجوریه. اینجا کسایی که مشکل مرد خیلی جدی بوده فعل ...

وای یعنی اینطوریه مطمئنید😣

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
موقع لقاح اگه رشد نکنه میفهمن تخمکه 😔

الان مال شما مشکل از تخمکه یااسپرم؟

دوست من مشکل ازتحرک اسپرم بود یکم باردار نمیشد خودشم سالم بود 

میکرو کرد دید از ۱۶تخمک یک جنین تشکیل شده

اونم ذوب شد 

بعدازیکسال با کلی پیگیری جنین شناس گفت هر ۱۶تخمک واکوعل دار یا حباب دار بوده ومشکل تخمک بوده 

اما من میگم ممکنه از دی اف ای همسرتون هم باشه 

سلام

میشه من رو راهنمایی کنید.

من آزمایش ایمنی دادم و سه فاکتور cd16,cd56,dual cd16&56 بالای حد نرمال هستش.من تا حالا بارداری نداشتم.آیا این موضوع مانع از حاملگی و لانه گزینی هم میشه؟ و اینکه چه راه حلی وجود داره؟

دوستان هر کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم🌺🌺

من از روی حرفاتون این جور برداشت کردم که دکتر گفته 🤔🤔🤔😀😀😀😀 یک آمپول هست عزیزم و شیاف هم اطلا ...

آره دکتر گفته. برای اطمینان باز دیروز زنگ زدم به مطب دکتر که دستیارش بازم همین رو گفت 

حالا از دستیارش میپرسم اگر تایید کرد هر سه شب یه آمپول هم میزنم 

بازم ممنون از پاسخگوییتون عزیزم 🙏🏻

الهی خداگل پسرتو حفظش کنه🌹🌹🌹🌹 سونوواژینال پیش دکترخودت رفتی توابن سینا؟حتماشرایط استراحت مطلق ...

مرسی عزیزم نه پیش دکتر صدری رفتم رو شکمی انجام دادن 

نه کلا چون یه بچه دارم دوقلو دوست نداشتم یکی دیگه می خواستم اخه دوقلو از دور بامزس ولی خیلی سخته

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خواهش میکنم ایشالا مثبت میشی عزیزم 

هر چی خدا بخواد. من که اصلا شرایط استراحت ندارم نمیدونم مثبت میشه یا نه 🙄

از خدا میخوام که همین ماه خودت طبیعی باردار بشی و یه نی نی سالم و بامزه بیاری😍🙏🏻

هر چی خدا بخواد. من که اصلا شرایط استراحت ندارم نمیدونم مثبت میشه یا نه 🙄 از خدا میخوام که همین ما ...

مرسی عزیزدلم،  به این چیزانیس اصلا یکی استراحت کامل میکنه‌منفی میشه یکی هم از فردای انتقال میره سرکارو مثبت میشه اگه قسمت باشه مثبت میشه فقط زیادی سخت نگیر عزیزم ...اگه شوهرم یاری کنه حالا چندوقت دیگه خودمو تقویت میکنم بعد اقدام میکنم 

خانوما توروخدا قبل انتقال چیکار کنم رحم رو تقویت کنم جنین فریز دارم ولی ضعیفه امید ندارم اصلا .بازم ...

من این ماه که انتقال داشتم روزی حداقل یک ساعت پیاده روی کردم فکر کنم خیلی موثر باشه آخه خونرسانی به رحم رو بهتر میکنه 

دکترم موقع انتقال گفت شرایط رحمت عالیه نمیدونم به پیاده روی ربط داشت یا نه 

شما هم از الان شروع کن ایشالا که اثر داره و مثبت میشی