2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم من که هنوز نتونستم تصویر جواب آزمایشت رو ببینم  از چی ترسیدی؟؟؟ دوباره عکس رو بذار بی زح ...

دیگه با خوذشون حرف زدم گفتن زیاد مهم نیست خداروشکر فوقش یه قرص باید بخوری همون موقع تو سیکل

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم سلام.من الان رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم.بتای ___صفر____

اصلا باورم نمیشد...خدا میدونه که بعداز هیستروسکوپی چه دردهایی رو تحمل کردم و یه عالمه امیدوار بودم....امروز برخلاف دو بار قبلی بایه دل پرامید و روحیه عالی رفتم برای جواب آزمایشم...دوتا جنین بلاست با گریدهای abو b...هیستروسکوپی و خراش هم دادم و هرکاری که لازم بود انجام دادم ولی نشد...بازم نخواست.....حتما صلاحی درش بوده ولی خیلیییی سخته اینهمه زحمت ختم به یه جواب صفر بشه....چرا آخه....من دیگه فرصتم خیلی کمه...سنم.... چیکار باید بکنم....همسرم میگه نمیخواد اینهمه به خودت آسیب بزنی ، ما باهم دیگه شادیم.

ولی من نمیتونم بیخیال شم....

جنین چند روزه؟ ۱۴ انتقال از دادی؟

جنین 3روزه.روز15انتقال آزمایش دادم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
دوستای خوبم سلام.من الان رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم.بتای ___صفر____ اصلا باورم نمیشد...خدا میدونه ک ...

عزیزدلم میخواستم ازت بپرسم که چیشد ....درکت میکنم خیلی سخته واقعا من ازبس گریه کردم چشام بازنمیشه چرا اخه اینهمه کار انجام دادی ومنفی شد دوباره 😔😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم 

دوستای خوبم سلام.من الان رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم.بتای ___صفر____ اصلا باورم نمیشد...خدا میدونه ک ...

ای وای لیلی جون خیلی ناراحت شدم😔😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

عزیزم انشالله ب زودی دامنت سبزشه.امیدت ب خداباشه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

الهی بگردم برای دلت . حال تو رو فقط کسی که تجربه منفی شدن داره درک میکنه .خیلی سخته . من فقط دوست دارم این کابوس تموم شه و هرکی میخواد زودتر نتیجه بگیره واقعا درد روحیش کمتر از سقط نیست به نظرم . خدا خودش به هممون رحم کنه و بهمون صبر بده

آرزو جون تبریک میگم. خیلی خوشحال شدم 😍😍 الهی که صحیح و سلامت و با دلخوشی بگذرونی 🙏🏻

عزیزمی ممنونم.دعام کن.انشالله قسمت همه منتظرا

پس فردا باز تکرار کن فقط بخواب برای دستشویی پاشو غذاتم تو تخت بخور فعلا 

باشه گلم.دعام کن عزیزم