2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

دوستان من یه تجربه ای که به دست آوردم از این نی نی سایت کلا زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم بااینکه منفی و مثبت شدن آی وی اف اول خواست خداست ولی بعدش فکر میکنم اگه مشکل از زن باشه بیشتر نتیجه میده تا اینکه مشکل از مرد باشه

شما نظرتون چیه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنم بالاست شما باشین بعد یک سال اقدام میرید ivf؟یکی از لوله هام گرفته.. چیکار کنم باز بشه...

بله حتما میرم ای وی اف

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دوستان من یه تجربه ای که به دست آوردم از این نی نی سایت کلا زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم بااینکه م ...

من فقط همین تاپیکو چک میکنم. تو این تاپیک دقیقا همینجوریه. اینجا کسایی که مشکل مرد خیلی جدی بوده فعلا نتیجه نگرفتن😢😢 دلیلش اینه که تعداد جنین بیشتر به تخمک مربوطه اما عمر جنین به کیفیت اسپرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اینکه دکتر با چ مرکزی کار میکنه هم مهمه باید ببینی دوستت مشکلش ب شما نزدیک بوده یا نه.  بنظر ...

ممنون مهربون

دیگه دو ماه بعد باید برم

امروزم که شنیدی گفتن ۲۵ میلیون نفر کرونا گرفتن و گفتن ۳۵ میلیون نفر دیگه هم میگیرن در آینده

اگه تا دو ماه دیگه زنده بمونیم میرم میکرو😅

خدا خودش کمک کنه

من خواهرم و شوهرش و بچه دوسالشون گرفتن ولی خوب شدن اما حس میکنم خیلی نزدیک داره میشه و بیشتر نگران اینم اگه بگیریم میکرو کنسل میشه تا یک ماه 

ممنون مهربون دیگه دو ماه بعد باید برم امروزم که شنیدی گفتن ۲۵ میلیون نفر کرونا گرفتن و گفتن ۳۵ میل ...

اتفاقا من تا امروز  اصلا ب کرونا فکرنمیکردم چون خیلی رعایت میکنم اما اخبار امروز نگرانم کرد.. آخی خداروشکر ک خوب شدن بازم جای شکر داره.

بنظرم اگر میخای با نصر باشی قبل از شروع سیکل یه مشاوره با جنین شناس مام برو. و واسه انجام کارهایی که میخاد برات انجام بده نامه کتبی بگیر و روز پانکچر که پرونده تشکیل میدی نامه اش رو بزار توی پرونده کلینیک... من خودم هر جا بخام شروع کنم این تصمیمو دارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻