2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ببخش‌بانوجان‌زیادسوال‌میپرسم من‌‌احتمالا‌شهریوربرم‌براانتقال شماازچه‌روزی‌داروهاروشروع‌کردین؟

خواهش میکنم این چه حرفیه

ان شاالله مثبت میشی 

تقویتی ها رو از دو ماه قبل انتقال شروع کردم

سینافکت هم تقریبا یکماه قبل

حرف‌دل‌منوگفتی‌بانوجان منم‌این‌۴سال‌انقدربهم‌سخت‌گذشته اینسری‌خیلی‌امیدداشتم‌که‌با‌انتقال‌اول‌جواب ...

درک میکنم واقعا سخته

یه وقتایی ادم درمونده میشه

ولی نهایتش میبینی باید بسپری به خدا و بری جلو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونا  میگم اون دفعه مامان ماهکمم گفت سرتو بالا نیار خب یعنی چی؟ اخه مگه میشه ادم‌سر ...

سلام بله اون یکی دو ساعت بعد انتقال که خوابیدی سرت رو بالا نیار خیلی سخت نیست 

راستی من چند روز قبل انتقال شروع به چله زیارت عاشورا کردم

با یه شهیدی اشنا شدم که گفته هر کی برام زیارت عاشورا بخونه به اذن خدا حاجتش رو میدم اگر هم نشد تو قیامت جبران میکنم براش

اگه دوست دارید این رو انجام بدید ان شاالله حاجت بگیرید

شاید دکترت همون یه دونه رو کافی دونسته گلم، انشاءالله که دست پر با تخمکای عالی از تخمک کشی برگردی

امیدوارم اینطور باشه 

کلا دفعه قبل انقدر استرس نداشتم که الان دارم 🙃

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دکتر به من توصیه خاصی نکرد فقط گفت پله نرو بالا پایین، روی ویتامین د ٣ تاکید داشت.

اوکی ممنون 

چون تیکرتون ابی بودگفتم شایدتعیین جنسیت داشتید 

چندتاجنین انتقال دادید؟

شمابعدمثبت شدن برای سونو پیش دکترتون رفتید؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام بله اون یکی دو ساعت بعد انتقال که خوابیدی سرت رو بالا نیار خیلی سخت نیست 

چقدرم که دکتر من به استراحت بعد از انتقال اعتقاد داره، درجا از رو تخت انتقال منتقلمون میکنن بخش 

خب در حین همین بلندشدنه باید سرم رو بالا بیارم خب   

خواهش 
الهی آمین  ممنون از دعای خیرت اوه نگم برات از ناامیدیها و روزای سخت من انقدر این چند سال بهم ...

باور کن اگه منم مثبت باشه آزمایشم میرم چندتا بی بی چک میگیرم که فقط دو خط بشه 

آرزو به دل موندم 😔😔😔

[QUOTE=146210033]پس آمپول آزاد سازی چی ؟مثل hcg[/QUOTE اره دیگه امپولhcg و سینال اف و گونال میزنن که رشد کنه ، وقتی تخمک به یه اندازه میرسه خودش آزاد میشه که این امپول میزنیم که دیگه آزاد نشه تا بریم پانکچر بشیم و درشون بیارن😇

چقدرم که دکتر من به استراحت بعد از انتقال اعتقاد داره، درجا از رو تخت انتقال منتقلمون میکنن بخش  ...

من یک ساعت خوابیدم همش

دوساعت نشد 🤔 بعدش رفتم دستشویی و بعدشم ۱ ساعت دیگه روی یه تخت دیگه خوابیدم 

یعنی نباید بریم دستشویی؟

اوکی ممنون  چون تیکرتون ابی بودگفتم شایدتعیین جنسیت داشتید  چندتاجنین انتقال دادید؟ شما ...

نه همینجوری آبی گذاشتم😁

سه تا بلاست انتقال دادم

دوشنبه میرم پیش دکتر چون داروهام تموم میشه برم ببینم چی بهم میده

چقدرم که دکتر من به استراحت بعد از انتقال اعتقاد داره، درجا از رو تخت انتقال منتقلمون میکنن بخش  ...

همه چا یه کم میخوابونن که

من ١/۵ ساعت خوابیدم اخرشم خودم گفتم پاشم دیگه خشک شدم رو این تخت😁

من یک ساعت خوابیدم همش دوساعت نشد 🤔 بعدش رفتم دستشویی و بعدشم ۱ ساعت دیگه روی یه تخت دیگه خوابیدم& ...

من که میگم دکتر من مستقیم از روی تخت انتقال مارو میفرسته بخش، بخش هم در بهترین شرایط نیم ساعت بزارن بخوابیم 

کلا دکتر نصر اعتقادی به استراحت نداره

خواهش 
باور کن اگه منم مثبت باشه آزمایشم میرم چندتا بی بی چک میگیرم که فقط دو خط بشه  آرزو به دل موند ...

منم مثل شما ارزو به دل بودم

اولین بی بی چک که مثبت شد هی میرفتم نگاش میکردم یه وقت خط دومش نرفته باشه🤦‍♀️