2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
دوستان من اول مردادبرم برای سونو بعدداروی تخم بهم بده ،بعدش میرم برای پانکچر؟چقدربعد این ویزیت میشه؟ ...

اینجورکه من فهمیدم‌روز دوم پریود سونومیکنه ومیگه کی داروهاراشروع کنی.حدود دوهفته مصرف میکنی هروقت لازم بدونه میگه بری مرکز برا پانکچر ازمایش کروناهن قبلش میکیرن.نمونه شوهرتون هم بله همون روز میگیرن

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایییی واااای دیدی میگم که احتمال خطا هست بالاخره ....حالا خوبه از رو چهرشون فهمیدن فک کن یکی بعد از ...

خیلی مواظبن اصلا پیش نمیاد ، سالهاس کارشون اینه

ولی شانس اونها شده ...اونم قیافه هاشون چینی بوده شک کردن

حالا خبرشو پیدا کنم میفرستم برات

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم حست عیییین منه منم باورم نمیشه ...میگم یعنی ممکنه جنین بیاد تو شکم من تشکیل بشه؟غیرطبیعی هست ...

منم ذوق هیچیو ندارم دیگه هیچیاااا....

من خودم پلی کیستیکم ...سه بار انتقال جتین داشتم دوبارش مثبت شدم ولی سقط شد😭 الان فقط مشکلم سقطمه ...دیگه برام مهم نیست چجور بارداربشمم ...

الانم باز پانکچر شدم منتظرم پریود شم اگه مشکلی نبود برم تو سیکل انتقال...شما چی؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم دقیقا حست مثل روزای قبل بارداریمه  من باردار شدن خودمو محال میدونستم فقط میتونستم ت ...

خیلی امیدوارشدم 😍 مرسی عزیزم ایشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
این حالت ها کاملا طبیعیه. مطمئن باش حتما همه منتظرها یه روز مامان میشن فقط باید زمانش برسه. من ...

انشالله ..ممنون عزیزم بابت پستت ...

خدا دردونتونو براتون حفڟ کنه😍😍😍

تا دلت بخواد از این فکرا داشتم، البته اوایل ازدواج سفت سخت جلوگیری میکردم که باردار نشم چون شرایطشو ...

میفهمم چی میگین کاملا منم با مثبت شدن جواب بارداریم دتیا برام قشنگ شده بود ولی خب نموند دیگه حتما صلاحی بوده ...امیدوارم همینجور که میکین باشه و من و بقیه منتظرام به زودی مادر بشیم ...

اتفاقا منم تو این راه تنهام ..البته همسرم از نظر روانی همرامه ولی خودم تنها همش تو مطبا و داروخونه هام گاهی از بیمه به داروخوته و بلعکس کفرمو درمیاره..واقعا اذیت میشم ....

خدا بزرگه .با این پستایی که خوندم فهمیدم تنهانیستم و بقیم بودن و مادر شدن خداروشکر ــخیلی امیدوار شدم ..

نه نا امید نمیشم عزیزدلم ..خدا خیلییی بزرگه 😍

الهی خدااااااااااااا ازالان دلم آب شد میشه من اون روزوببینم ای خدا انتقال بدن مثبت بشه  شماکد ...

فدای تو انشالله که انتقال میدی و مثبت میشی، من خوزستان انجام دادم.خیلی مرکزش مجهزه، بهترین دستگاها دارن.جنین شناسش میاد باهات راجع به جتینات حرف میزنه هرچی ازشون بپرسی جوابت میده با آرامش، دکتر خراش و پی آر پی و سونو در آب قبل انتقال انجام میده، اما نمیدونم چرا درصد مثبتاش کمه با اون همه تلاشی که میکنن از دل

منم ذوق هیچیو ندارم دیگه هیچیاااا.... من خودم پلی کیستیکم ...سه بار انتقال جتین داشتم دوبارش مثبت ش ...

دلیل سقط رو دکتر  گفتن بخاطر پلیکیستیک هست ؟؟

از قبل از انتقال متفورمین نخوردین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چجوری اونجاسونومیکنن ؟سونووازینال؟ بعدیه سوال دیگه اینکه وقتی بی بی مثبت میشه میگن بیاین سونووازینا ...

نه گلم راحت باش.

موقع انتقال که سونو شکمیه،

اره موقعی که بیبی چک مثبت میشه سونو واژیناله، نه مشکلی نداره چون جنینا خیلی کوچولو هستن، 

بله ساک بارداری مشخصه که چند تا ساک تشکیل شده