2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره پست قبلیتو خوندم چقد کارا انجام میدن ایشالا دفعه بعدی دیگه حتما مثبت میشی ودلت شادمیشه عزیزم&nbs ...

سلام عزیزمم خوبی؟ آزمایش ندادی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرسی فداتشم نه هنوز فردا میرم ازمایش بدم شماخوب شدی تهوعت کم شده 

ایشادا به حق ۵تن با خوشحالی بر میگیردی خونه 

نه کلا حالم خیلی خوب میست تشتخا که ندارم یه حال بویه شبا بدون استثنا ببخشید بالا میارم 

عزیزم یه سوال داشتم.من روز چهاردهم ازمایش دادم منفی بود الانم سه چهار روزه پریود نشدم .یعنی ممکنه حا ...

والا احتمالش که خیلی کمه ولی محض اطمینان یه آزمایش خون بده، چون دیگه تا روز 14 باید مثبت میشد، بعضی وقتها با تأخیر پریودی میاد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
والا احتمالش که خیلی کمه ولی محض اطمینان یه آزمایش خون بده، چون دیگه تا روز 14 باید مثبت میشد، بعضی ...

سلام عزیزم خوبی؟ دختر گلت خوبه 

میگم من با هر یدونه قرص استرادیول ۲لیوان آب می خورم آسپرین بچم که می خورم همش میترسم خونم غلیظ بشه اتفاقی بیوفته 

ایشادا به حق ۵تن با خوشحالی بر میگیردی خونه  نه کلا حالم خیلی خوب میست تشتخا که ندارم یه حال ب ...

الهی امین عزیزم الهی هیچکس نا امید نشه ...عزیزم ویتامین ب ۶ برای حالت تهوع خوبه بخوری 

دلیل سقط رو دکتر  گفتن بخاطر پلیکیستیک هست ؟؟ از قبل از انتقال متفورمین نخوردین ؟؟

خیلی ازمایش دادم هیچی پیدا نشد دکتر گفت همون پلی کیستیک دلیلشه ...

چرا میخوردم عزیزم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم هرچی گفت به ما هم بگو لطفا  موفق باشی😍

الان در اومدم

خیلی خوب بود

عالی بودن هم خودش هم خانم دوستی

سونو کرد و گفت همه چی اکیه، و یه تخمدان داری

دارو نوشت گفت ماه بعد بیا سریع شروع کنیم که دیر نشه

به نظرت همین نصر رو برم؟

فقط سینال اف نوشت، بهش گفتم اگه خارجی پیدا کنم بهتر نیست گفت نه نمیشه اعتماد کرد، سینال خوبه؟

عزیزم هرچی گفت به ما هم بگو لطفا  موفق باشی😍

بهش گفتم اووبوست دارم میخورم گفت نمیخواد 😧

بعد گفتم دکتر اورولوژی برای مورفولوژی همسرم دارو داده گفت نخوره

اینش یکم منو ترسوند

الان در اومدم خیلی خوب بود عالی بودن هم خودش هم خانم دوستی سونو کرد و گفت همه چی اکیه، و یه تخمدا ...

سلام عزیزم خوبی برو ایشالا اول خدا و بعد به مکمک دکتر صاحب دوقلو سالم بشی