2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم طبیعیه احتمال داره خیلی زود پریود بشی نگران نباش 😉 😉 😉 

ممنونم عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
لیلا جان بی بی چک زدم منفی شد        

ارزوی عزیزم اصلا بی بی چک اهمیتی نداره...خودت اینارو بهتر از همه میدونی...یه وقت داروهاتو قطع نکنی...بذار ازمایش بدی جونم...اگر بی بی درست بود دکترا میگفتن بی بی روز دهم...یه وقت نبینم گریه کنی یا ناراحت باشیا...یه ریزه دیگه صبر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرضی جون اصلا ترس نداره اتفاقا خیلی اسپینال خوبه وقتی میای تو بخش هنوز سر درد خیلی کمتری داری من شکم ...

واقعاً؟؟ پس یکم دلم آروم شد با حرفاتون، خییییییلی مرسی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم میشه ور مورد این دو تا تست توضیح بدین؟

عزیزم ازمایش اپکا مقایسه خونی زن و شوهر هست که باید عددش بالای 25باشخ واسه ما 15بود و درمانش لنفوسیت تراپی هست یعنی گلبول های سفید شوهر به خانوم تزریق میشه

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
عزيزم یه نوار بهداشتی بزار، یه ساعت، ببین ترشح داری یا نه، اگه نشتی کیسه آب باشه، مشخص، در ضمن خیلی ...

آره از اول داشتم.چند دفعه هم نگران شدم ولی بعد فهمیدم مشکلی نبوده..

ممنون از راهنماییت.امتحان میکنم ببینم چقدر خیس میشه

خداروشکر  سلامت باشی نمی دونم والا سونو نرفتم  بتا روز ۱۴ ۱۲۹۷ بود برای ۱۶ انتقالم شد ۲و ...

عزيزم میزان بتا هیییییییچ ربطی به چند قلو بودن نداره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نگفتی چندتا انتقال دادی؟ بتات از من خیلی بیشتر بوده. من روز سیزده انتقال400 روزپانزده 960شد سه تا ...

عزيزم میزان بتا هیییییییچ ربطی به چند قلو بودن نداره، شما با این بتا دو قلو بوده، یکی هم با بتای 2 هزار و 3 هزار، یه قلو 

واقعا بتاش بالا هست.ولی بعضی با بتا پایین هم بوده 

نه عزیزم بتای بالا نشونه چند قلویی نیست، رابطه مستقیمی باهم ندارن گلم 

من مورفو همسرم ۱بود بعد شد ۴ دی اف ای هم ۳۵ هنوز هیچ درمانی نکردم دارم طبیعی اقدام میکنم یکساله ا ...

سلام، عزیزم مورفو چجوری تغییر کرد؟ تعداد و؟تحرک مشکلی ندارید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نمیتونی مرخصی بگیری اینجوری که سخته همش استرس داری عزیزم  ما هم خوبیم خداروشکر

میخوام بگیرم حتی مرخصی ذخیره زیاد دارم بهم گفتن فعلا دست نگه دار چون خیلی از کارمندای دیگه هم بچه کوچیک دارن با مرخصی شما موافقت کنیم اونا هم مدعی میشن!!!  کلا خودشونو زدن به اون راه، منم کوتاه نمیام البته