2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرفتی پیش یه روانشناس گلم؟ به نظر من بندازشون اجرا لیاقت تو رو ندارن واقعا.. انشاالله خدا جوابشون بد ...

به دادگاه گفتم اجباری کن بریم پیش مشاوره

اونم اجباری کرد و چند جلسه رفتیم

ولی چه فایده شوهرم اونجام دروغ می‌گه و انکار میکنه کتک زدنشو

قصدش زندگی نیست

اصلا موندم تو اوج خوشی و خوب بودنیم چرا یهو اینجوری شد و یهو انقدر سرد شد که راحت میگه بیا توافقی جدا شیم

یعنی شما شوهرت میگه نمیخوامت و کتکت زده و بیرونت کرده بازم دلت نمیخواد جداشی!!!! وقتی شما میگی طلاق ...

واقعا درست گفتی

اونام از همین مظلومیت من سواستفاده کردن

خودم خیلی کوتاه اومدم

مهریه و نفقه رو هم اگه اجرا بزارم بازم آدم نمیشن

بعدم همه چیشو به نام پدرو مادرش کرده

زندان هم برداشتن

همه چی به نفع مردهاست

مهریه رو هم قسط بندی میکنن،اونم اگه بده

میتونه نده چون زندان نداره

اینم شانس زنهای بدبخته

من ازاسترس دارم میمیرم خداااایا چی میشه دل هممونو شاد کنی ...

عزیزم شما امیدوار باش .شما که مشکل ناباروری نداشتین وشکر خدا یه گل پسر ناز هم دارین پس انشاء الله خواهر جونشم سفت وسخت جسبیده به دلت وبزودی باخبرای خوب میای

من ازاسترس دارم میمیرم خداااایا چی میشه دل هممونو شاد کنی ...

عزیزم شما امیدوار باش .شما که مشکل ناباروری نداشتین وشکر خدا یه گل پسر ناز هم دارین پس انشاء الله خواهر جونشم سفت وسخت جسبیده به دلت وبزودی باخبرای خوب میای

۸تاکه گفت دوتاش سایزش کوچیکه حالا معلوم نیست چند تا جنین بشه اصلا پسرداشته باشه یا نه راستشو بخوایی ...

امیدت به خدا باشه

من هفتا تخمک داشتم که دوسه تاش بالغ نبود!!

با وجود ضعیف بودن اسپرم شوهرم سه تا جنین گرفت که سه تا رو انتقال دادم.الان دوتا پسر دارم تو دلم☺.البته جنسیت اصلا برامون مهم نبود

امیدت به خدا باشه من هفتا تخمک داشتم که دوسه تاش بالغ نبود!! با وجود ضعیف بودن اسپرم شوهرم سه تا ج ...

الهی شکر،تو رو خدا برای ماها هم دعا کن که ازین برزخ نجات پیدا کنیم، هر روز انتقال برامون ده روز میگذره