یعنی شما شوهرت میگه نمیخوامت و کتکت زده و بیرونت کرده بازم دلت نمیخواد جداشی!!!!
وقتی شما میگی طلاق نمیخوام خب اونام سواستفاده میکنن فکر میکنن چه تحفه این...اگه مهریه و نفقه و اینارو بذاری اجرا اون وقت آدم میشن اگه هم بحث تمکین و کشیدن وسط بگو من که خودم نرفتم سرخود اینا بیرونم کردن پس باید مهریه و نفقتو کامل بدن
الان شرایط جوریه که اونا باید بیفتن دنبال شما چون مهریه و اینا سنگینه براشون نه که ازتون طلبکار باشن برو تقاضای مهریه و نفقه کن ببین چجوری میفتن به دست و پات بنظرم یکم بهشون رو دادین و شمارو مظلوم گیر آوردن با گرگایی مثل اینا باید مث خودشون رفتار کنی
معذرت میخوام که اینو میگم ولی مردی که به حرف مادرش آدم و کتک بزنه و بگه نمیخوامت لیاقت دوس داشتن و زندگی نداره حالا چه به علت دعا باشه چه هرچی دیگه من اگه شوهرم بگه نمیخوامت و برو یک دقیقه پیشش نمیمونم اگه واسه اونا زن فراوونه،مرد خوبم کم نیست
البته ببخشید من دخالت کردم عزیزم ولی واقعا اعصابم خورد شد از اینکه اینیییینهمه اینا اذیتتون کردن و همچنان دارن یه جور دیگه اذیتتون میکنن اما شما بازم کوتاه میای و انقدر مظلومی،،،خدا لعنت کنه یه همچین آدمایی رو انشالله البته اگه بهشون گفت آدم
انشاالله هرچه زودتر مشکلت حلشه و از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنی،خدا خودش از شر همچین ادمایی حفظتون کنه