2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که مثبتی،😍😍😍 میگم چرا hcg زدن برات؟! هایپر شدی موقع پاکنچر؟؟

انشالله، هاش سی جی برای اینه که انگار یه جور تغذیه مصنوعی برسونن به جنین، هاش سی جی خودش هورمون بارداریه .

من دوبار تخمک کشی شدم بار اول از ۱۵تا تخمک دوتا تخمک داشتم بقیقه ش پوچ بود هایپر شدم خیلی سخت گذشت بهم لا اله الا الله 

که سر هیچ کس نیا، اما بار دوم ۱۱ تخمک داشتم اصلا هایپر هم نشدم حالمم خیلی عااالی بود دوغ شور و سفیده تخم مرغ میخوردم 

الهی شکر،تو رو خدا برای ماها هم دعا کن که ازین برزخ نجات پیدا کنیم، هر روز انتقال برامون ده روز میگذ ...

ان شالله خیلی زود این روزای سخت انتقال براتون تبدیل به شیرینترین خاطرات زندگیتون بشه😍😍

منم سیزده روزه رفتم تست دادم.میتونم بگم اون سیزده روز یه طرف این هشت ماه بارداری هم یه طرف

به دادگاه گفتم اجباری کن بریم پیش مشاوره اونم اجباری کرد و چند جلسه رفتیم ولی چه فایده شوهرم اونجا ...

اصلا توافقی راضی نشو به هیچ عنوان. نگاه کن عزیژم یه راه بسیار سختی پیش روت داری باید خیلی محکم باشی. دیگه نباید مظلوم باشی. حتما حتما وکیل بگیر بگو مهریه و نفقه رو بندازه اجرا چون مشخصه نمیتونی از خودت دفاع کنی.تنها راهی که به پاتون میوفتن همینه.من دوس ندارم زندگیت بهم بخوره ولی باید بفهمن نمیشه هرجور دوس دارن بلا سرت بیارن چون مظلومی.تمام تلاشتو کن وکیل بگیر

اصلا توافقی راضی نشو به هیچ عنوان. نگاه کن عزیژم یه راه بسیار سختی پیش روت داری باید خیلی محکم باشی. ...

درست میگی

گفتم این پرونده کتک زدنشو تموم کنم بعدش مهریه و نفقه رو اجرا بزارم

گرچه فکر نکنم با مهریه و نفقه هم بترسن

اخه انقدر قانون طرف مردهاست که الانم زندانو برداشتن 

اونام میخوان اذیتم کنن تا با پای خودم برم و مهریمو ببخشم تا طلاقم بده

خیلی ادم های بدجنسین نه طلاقم میده نه منو برمیگردونه خونه

تازه مادرشوهرم نقشه کشیده میگه برم بر پسرم زن بگیرم بلکه این دختره فرار کنه

ببین چقدر احمقن،اخه بگو تو یه دونشو نتونستی نگه داری اونوقت میخوای دوتا زن نگه داری

بخدا یه ذره هم پشیمون نیستن هیچ بدترم طلبکارن

ای جانم خدا هم مامانتو واستون حفظ کن هم مادر شوهر گلتو😍🌹 آره واقعا من خیلی برای بهار جان دلم اذیت ...

ممنون خوبی از خودته عزیزم الان هی داری میگی من دوستت دارم من که دارم عاشقت میشم که🤗🤗😉😉😉انشاالله هممون باهم به آرزومون که مادرشدنه برسیم🙏🙏🙏

@زینبی_بابا   سلام عزیزم، خوبی؟ گل پسرت خوبه؟  گلم یه سؤال، شما اسپینال شدی یا جنرال بر ...

مرضی جون ببخشید من جواب میدم، چون تجربه جدید دارم گفتم بهتون بگم.

منم از اسپینال و اپیدورال خیلی میترسیدم ولی واقعاً دردش از آمپول معمولی کمتر بود. برای من مجبور شدن ۲ بار تزریق کنن به فاصله چند ساعت، اصلاً اصلاً درد نداره تزریقش.

همون لحظه که تزریق میشه آدم احساس میکنه کخ داره یه اتفاقاتی توی پاهاش میوفته. بعدش هم چند دقیقه صبر میکنن تا اثر کنه بعد میرن سراغ اینسیژن...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ان شالله خیلی زود این روزای سخت انتقال براتون تبدیل به شیرینترین خاطرات زندگیتون بشه😍😍 منم سیزده ...

انشالله که به ۹ ماه ختم بشه و دوقلوهای نازنیت رو به آغوش بگیری،یادته چه علائمی داشتی؟

از یه طرفم نگران بچه دار شدن و سنمم میگم کی جدا شم کی بچه دار شم 

بهاری جان سعی کن تنها به خودت فکر کنی نه چیز دیگه ای. برا خودت ارزش قائل شو .واقعا میتونی به چنین زندگی ای ادامه بدی؟ فک میکنی ذات ادما عوض میشه؟ میدونم تصمیم گیری واقعا سخته .ولی بعضی وقتا باید ازهمه چی دل بکنی بری برای رسیدن به اونچه که واقعا لیاقتشو داری باید بعضی چیزا رو ازدست بدی .عزیز دلم امیدوارم بهترین تصمیم زندگیتو بگیری وهر چی خیره برات پیش بیاد