2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
اینارادکتر زنان گفت بخوره یا اورولوژی؟

اسیدفولیک‌وزینک‌و‌مولتی‌ویتامین‌وآلکارنتین‌دکترخودم

گفت‌بخوره‌..بقیه‌شوطی‌تحقیقات‌خودم‌میدادم‌بخوره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر زیاد دکترشوهرم اصلا هیچی بهش نداده فقط منومعرفی کرد دکترزنان برامیکرو.یعنی دوباره بایدبریم پیشش ...

نه‌عزیزم..

همسرمن‌مشکلی‌نداشت

امامن‌برای‌اینکه‌میخاستیم‌میکروکنیم‌ایناروخوردیم‌تاجنین‌های

باکیفیت‌داشته‌باشیم‌..

به‌نظرمن‌شماهم‌بخوریدبهتره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون گلم خیلی لطف کردی🌹🌹🌹🌹 من ای وی افیم

همون‌‌آی‌وی‌اف‌میکروهس‌دیگ

عزیزم ان شاالله که زودتر باردار بشی ولی اگر دوست داری 10 صفحه اول این تاپیک رو آنا جون توضیح کامل در ...

چشم عزیزم ،نگاه میکنم حتما،ولی من مرکز ناباروری رفتم ،مشکل مورفو داریم ،یه دوره م دارو و آمپول گرفتم ک نشد ،زمانی ک دکتر گفت آی یو آی هنوز یکسال نشده بود از اقدام واسه همین گفتم صبرمیکنیم ولی دیگه نرفتیم دنبالش ،الانم ک میبینم اکثرا میگن آی یو آی فایده ای نداره واسه شما