2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
واااای عزییییزم منم همینطور،،خوبی از خودته خجالتم نده🙈🙈😍😘😘رگ فمینیستیم زد بالا یهو😂😂😂 میبین ...

ای جانم خدا هم مامانتو واستون حفظ کن هم مادر شوهر گلتو😍🌹

آره واقعا من خیلی برای بهار جان دلم اذیت شده خیلی صبوره خیلی مظلومه اصلا قابل باور نیست برام.به هرحال خدا کمکش کنه.

حدس میزدم انقدر خوب باشی.واقعا خوبی شما..من بسیار دوستت دارم. 😍امیدوارم ب هرچی که آرزوش رو داری برسی

@زینبی_بابا     @مرضی96     @لیانا21    

خواهش میکنم هرکدومتون اطلاعی در این مورد دارین راهنماییم کنین

من از پنج ماهگی ترشح داشتم..از ماه هفتم هم بیشتر شد تا الان که هفته34رسیدم ترشحاتم روز به روز بیشتر میشه.

ولی سایقه نداشته همراه با عطسه یا سرفه ترشح بیاد!!! الان عطسه کردم همزمان ترشحم هم اومد😖

به نظرتون این خطرناکه؟؟

دیروز سونوبودم.گفت آب دور جنین خوبه وومشکلی نیست.ولی شنیدم نشتی کیسه اب از طریق سونو مشخص نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.منم روز ۸ انتقالم.روز اول و روز ۴ هاش سی جی زدم،  علائم چیزی ندارین شما؟

انشالله که مثبتی،😍😍😍

میگم چرا hcg زدن برات؟! هایپر شدی موقع پاکنچر؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اره دقیقا ..شما چنتا تخمک داشتی

۸تاکه گفت دوتاش سایزش کوچیکه حالا معلوم نیست چند تا جنین بشه اصلا پسرداشته باشه یا نه راستشو بخوایی اصلا امیدی ندارم انتظار بیشتری داشتم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم چندتا جنین برات تشکیل شد؟؟؟تعیین جنسیت نکردن هنوز؟

هنوز جواب ندادن چند تا جنین دارم گفت شنبه بعد از ظهر زنگ بزن تعیین جنسیت نمیکنن تا یک روز قبل از انتقال اما من گفتم تعیبن کنید شاید اصلا پسر توش نباشه گفت دکترت این جوری صلاح دیده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
قبل از تخمک‌کشی میگن چیزای شیرین نخورین چون روی کیفیت تخمک اثر داره.

از چند وقت قبل نباید خورد عزیزم؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
هنوز جواب ندادن چند تا جنین دارم گفت شنبه بعد از ظهر زنگ بزن تعیین جنسیت نمیکنن تا یک روز قبل از انت ...

عزیزم ایشالا کلی جنین پسر تپلی داشته باشی برای منم تعیین جنسیت نکردن قبل انتقال انجام دادن دکترمنم گفت اینطوری بهتره 

۸تاکه گفت دوتاش سایزش کوچیکه حالا معلوم نیست چند تا جنین بشه اصلا پسرداشته باشه یا نه راستشو بخوایی ...

برای منم ۸تابود عزیزم اگه همسرت مشکلی نداشته باشه حداقل ۶تاش جنین میشه نگران نباش بسپربه خدا ...چرا فرش انتقال نمیدن برات ؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم، عجب آدمایی هستن، خودتو اذیت نکن، بسپار شون به خداو مطمءن باش خدا از حق بنده ه ...

ممنونم

سپردم دست خدا،خدا جوابشونو بده

مهریه رو اجرا نزاشتم 

انگار همش منتظر بودم شوهرم پشیمون شده ولی انگاری طلبکارم هست