2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
عزیزم منم کلافه ام خداروشکر پسر همسایمون میاد باپسرم بازی میکنن وگرنه تو این اوضاع کرونا هم نمیشد پس ...

ای جانم گل پسرتو عشق است .منم حوصله ام سرمیره فقط سعی میکنم اروم باشم اما واقعیتش نمیشه .کارهای خونه رو ول کردم به امون خدا .مرسی فدات انشاء الله همه انتقالی ها یکی یکی بیان بگن مثبت شدیم

ای جانم گل پسرتو عشق است .منم حوصله ام سرمیره فقط سعی میکنم اروم باشم اما واقعیتش نمیشه .کارهای خونه ...

فدات شم عزیزم روزا خیلی دیرمیگذره ....الهی امین ارزو جون اول ازهمه شما ولیلا جون ازمایش میدید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا منفي باشه ديگه قطعي منفيه درسته؟

نه عزیزم  اصلا اونطور نیس بدن بابدن فرق داره برای مامان ماهک روز نهم مثبت شد ومثبت بود ،ندیدی تیارا جون روز ۱۴ بیبیش منفی بود روز ۱۶ ازمایشش مثبت شده ...فقط وفقط به ازمایش اعتماد کن حالا میخوای نزن دیگه استرس میگیری شوهرمن میگه عمرا بیبی چک بخرم میگه منفی بشه میشینی زارمیزنی حوصله ندارم 

بهاری جان چه خوب که یه خبری از خودت دادی، ان شاالله که مشکلت حل بشه عزیزم، هیچکس وساطتی نمیکنه؟ حرف ...

متاسفانه کارمون به دادگاه کشیده

شوهرم قصدش جداییه

فقط به خاطر مهریه طلاقم نمیده

اگر مهریه نداشتم که دو روزه طلاقم داده بود

نمیدونم یهو تو اوج خوبی و خوشیمون چرا شوهرم سرد شد

میدونم مادرشوهر عوضیم رایشو زده

مادرشوهرم گفت اگه پسرمم بخواد من نمیزارم

یه کاری میکنم طلاقت بده

شوهرمم به حرف اونا داره میره

برام دعا کنید

دو ماه شد خونه بابامم

اونا قصدشون اینکه منو اذیت کنن تا من با پای خودم برم و بگم مهریه نمیخوام

فقط خدا جوابشونو بده

سلام دوست گلم 😔😔دوس داشتم با خبرهای خوش ببینمت. واقعا ناراحتم واست خیلی خیلی بهت فکر میکنم. واقعا ...

ممنون عزیزم

فقط برام دعا کن

فعلا مهریه و نفقه نزاشتم اجرا

فقط بابت کتک زدن و بیرون کردنش شکایت کردم

اونم‌که اومده اونجا انکار کرده

خدا ازشون نگذره که اینجوری با دختر مردم بازی کردن

هر روز یه نقشه میکشن که من با پای خودم فرار کنم و مهرمو ببخشم

یه روز مادرشوهرم میگه بریم زن دوم بگیریم

یه روز میگه اذیتش کنیم تا خودش خسته شه

بخدا موندم تو کار اینا

از اینا بدجنس تر و حقه بازتر ندیده بودم

ممنون عزیزم انشاالله تمام خانومایی که انتقال جنین دادن جواب آزمایششون مثبت بشه خدا برای منم معجزه کن ...

پریود نشدی انشاالله؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیز دلم الهی به حق علی زودی برگردی خونه ات و بدخواهات اهل بشن

ممنونم عزیزم

برام خیلی دعا کنید

خیلی سخته بلاتکلیفی

فقط خدا میتونه کمکم کنه

نه طلاقم میدن نه برمیگردونن خونه

فقط قصدشون ادیت و ازاره به خاطر مهریه

ممنونم عزیزم برام خیلی دعا کنید خیلی سخته بلاتکلیفی فقط خدا میتونه کمکم کنه نه طلاقم میدن نه برم ...

سلام عزیزم خوبی خیلی ناراحن شدم خدا نگذره ازشون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به دلت بدراه نده عزیزم یه لحظه برومطب صدای قلبشو گوش کن  من سردخترم هروقت غذای مونده یاتکراری ...

خودم میدونم که از استرس و عصبانیت این دو روزه که تپ محیط کارم داشتم از بس من سعی میکنم همیشه خونسرد باشم ولی اینبار قضیه جون بچم درمیون اون وقت یه عده آدم بی درک میگن حتی اگه کل اداره هم کرونا مثبت بشید تو که حامله ای نمیتونی بری مرخصی، بخاطر حرص جوش این دو روز حرکاتش کم شده، خدا نگذره از بعضی آدمها،،،  عزیزم مطبم نزدیک نیست و کلا ساعت حضور دکترم الان نیست هفته آینده میرم ببینم چی میگه اگه شد استعلاجی هم بگیرم از دست بعضی آدمها فرار کنم