2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
شاید فردا بزنم دیگه نمیتونم صبر کنم .پریودم بعد از پانچر سی ویک روزه شده .قبلا بیست وهشت روزه بودم ک ...

منم همش می رم دستشویی کمرم خیلی درد میکنه همش میگم پریود شدم خدایا هیچ کدوممون رو ناامید نکن

اره من تمام مدت با کامپیوتر کار میکنم،،  آخه یکدفعه چند روزه که اینطوری شدم مخصوصا که یکدفعه کا ...

ببین عزیزم اینم از عوارض بارداری هست، با بالا رفتن سن حاملگی ممکنه دردش بیشتر بشه، این وسط یه کارهایی هم باعث تشدیدش میشه، اون موس کامپیوتر مثل سم براش، بعدش در طول شب فشردگی عصب و پیچ خوردگیش ناخودآگاه بیشتر میشه و دردش زیادتر میشه، عزیزم خدا نکنه مثل من بشی ولی من کارم به عمل کشید، چون مال من وحشتناک بود و انگشتام داشت فلج میشد، نمیشد بزارم بعد از زایمان عمل کنم، ولی 99 درصد موارد این دردها تا 3 ماه بعد از زایمان کاملاً برطرف میشه، الآن تنها راه و بهترین کار اینه که آتل ببندی، هر دودست رو، مخصوصاً شبها، خییییییلی از دردت کم میکنه، و همچنین موقعی با کامپیوتر کار میکنی حتماً آتل ببند،ان شاء الله که بهتر میشی، اگه سؤالی داری من در خدمتم عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو  جون علائمی نداری ؟ من ترشح دارم گاهی کمر درد

لیلا‌جان‌انشالله‌که‌بیبی‌اشتباه‌کرده‌وآزمایشت‌مثبت‌‌میشه

انشالله‌خدابه‌دل‌مهربونت‌ودل‌کوچولو‌ی‌دخترت‌‌‌رحم‌میکنه

ومثبت‌میشی‌🙏🏻🙏🏻

لیلا‌جان‌یه‌سوال

اگه‌اشتباه‌نکنم‌شما‌قبل‌انتقال‌خراش‌داده‌بودین

میخاستم‌بدونم‌سخته

چندم‌‌پریودانجام‌میدن؟

دکی‌گفته‌‌‌قبل‌انتقال‌خراش‌میده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نازنین‌‌جان‌‌علایم‌‌اینکه‌ضخامت‌رحمت‌رفته‌بالا‌چی‌بود؟ اصلا‌پریودنشدی؟ کورتاژسخت‌بود؟

عزیزم من توسیکل پانکچر بودم علایمی نداشتم وقرارنبود که پریود بشم وقتی برای سونوی روز ۱۱رفتم دکتر گفت ضخامتت خیلی بالائه انتقال نمیدم وکورتاژ میکنیم ... یعنی قبل از پانکچر هیچ مشکلی نداشتم مطمینم بخاطر داروها بوده که تا همین الانم رو رحمم تاثیر گذاشته ..نه عزیزم اصلا متوجه درد نشدم چون وقتی پانکچرشدم کورتاژم کردن که بیهوش بودم ولی بعدش خونریزی بدی داشتم مثله یه پریود خیییلی شدید 

عزيزم الآن اصلاً نگران تکون هاش نباش، تا قبل از 28 هفته، ریتم خاصی نداره، یه وقت ممکنه زیاد باشه، یه ...

باشه ممنونم عزیزم، منظور از جمع شدن این بود که یکدفعه انگار یه سمت پهلوم سفت میشه و میگیره، کن این حالته به جمع شدن توصیف میکنم

ببین عزیزم اینم از عوارض بارداری هست، با بالا رفتن سن حاملگی ممکنه دردش بیشتر بشه، این وسط یه کارهای ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون عزیزم،  پس واقعا باید جدی بگیرمش چون واقعا نمیتونم کارمو عوض کنم حداقل عوارضشو کم کنم،،  بازم ممنونم مزاحمت میشم

متاسفانه کارمون به دادگاه کشیده شوهرم قصدش جداییه فقط به خاطر مهریه طلاقم نمیده اگر مهریه نداشتم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، عجب آدمایی هستن، خودتو اذیت نکن، بسپار شون به خداو مطمءن باش خدا از حق بنده هاش نمیگذره، در مقابل همچین کسایی هم از حق و حقوقت کوتاه نیا، دندشون نرم مهریه را باید بدن، ان شاالله خدا کمکت میکنه و آینده خوبی داشته باشی عزیزم🙏😘

لیلا‌جان‌انشالله‌که‌بیبی‌اشتباه‌کرده‌وآزمایشت‌مثبت‌‌میشه انشالله‌خدابه‌دل‌مهربونت‌ودل‌کوچولو‌ی‌دختر ...

فکر کنم روز یازده سیکلم بود که هیسترو شدم و خراش دادم با بیهوشی بود بعدش یکم زیر دلم درد میکرد من سر دخترم هم انجام دادم .البته تو یکی از انتقالام تو رویان فقط برام خراش دادن که یکم سخت بود من جیغ کشیدم اما اینقدر بلا سرمون اومده که این دیگه چیزی نیست انشاالله تو اولین انتقالت مثبت بشی 

فکر کنم روز یازده سیکلم بود که هیسترو شدم و خراش دادم با بیهوشی بود بعدش یکم زیر دلم درد میکرد من سر ...

وای..چقدرسخت

خداخودش‌رحم‌کنه..من‌که‌دیگه‌کشش‌ندارم

من‌که‌باراول‌منفی‌شدم😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻