2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045352 بازدید | 684460 پست
سلام دوستان وقت بخیر.کسی اینجا مرکز مام میره؟بی زحمت جواب منو بدین.خیلی ضروریه.من ۴/۵عصرپریودشدم روز ...

بله عزیزم روز اول حساب میشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸۳۵ بود عزیزم جنینم هم دو روزه انتقال داده بودم،،،  

سلام تیاراجون خوبی چه خبرا دخترمون خوبه 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام ممنونم عزیزم والا دو روز خبر مثبت شدن کرونا چندین نفر از همکارای ادارمونو شنیدم عصبی و استرسی شدم دو روزه بچم زیاد تکون نمیخوره همش خودشو جمع میکنه هرچی هم شیرین میخورم فرقی نداره حرکاتش کم شده،،،  دختر شما چطوره حالش خوبه؟؟؟؟

راستی عزیزم من چند شبه که وقتی صبحش بیدار میشم مفاصل انگشتای هر دوتا دستم به شدت درد میکنه یعنی وسط شب هم بیدار میشم بند بند انگشتم درد میکنه بعد از بیداری کم کم دردش می افته این طبیعیه؟؟؟  هفته دیگه نوبت دکتر دارم

من برای قبل انتقالم ۵روز کرم واژینال دالاواگ سی استفاده کردم دکتر گفت رحمم وتمیز میکنه البته عفونت ه ...

نازنین جان اخه تو نت نوشته داوالاگ برا عفونت واژنه من فکر نکنم عفونت واژن داشته باشم نه خارش نه التهاب و چیزی فقط ترشحات مایل به سبز و درد زیر دلمو دارم که فکر کنم برا عفونت رحمه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام خانوما،من تازه اومدم تو این تاپیک به دلیل اینکه شاید چندماه آینده قرار باشه همین مسیر شمارو طی کنم ، در جریانتون هستم و با تموم وجودم براتون دعا میکنم ،انشاالله که بتونیم در مقابل حکمت خدا صبور باشیم 

چند روز قبل از انتقال نازنین جون؟؟

عزیزم دفعه قبلی که انتقالم کنسل شد ۵روز کرم واژینال استفاده کردم که البته دوروز مونده به انتقال باید مصرفشو قطع میکردم ...اما ایندفعه ۴ روز استفاده کردم قطع کردم دوروز بعد انتقال دادم یعنی کلا دوروز قبل انتقال نباید استفاده کنیم دکتر میگفت خیلی خوبه