2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
من الان بیبی زدم متاسفانه منفی شده خواست خدا این بوده بازم شکر

لیلا جون خیلی زود زدی عزیزم تازه روز ۱۰ 

زود زود بخوای بزنی باید ۱۲ بزنی عزیزم

انشاالله که دوباره مامان شدی خیلیا تو این تایپیک بی بی زدن منفی بوده آزمایش مثبت  انشاالله که اشتباه شده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان شماصبحانه چی میخورید؟ اینطورکه میگید پنیر مربا  شیره نباید خورد پس چی بخوریم واینکه ...

نون پنیر و گردو 

مربای گل محمدی یا به 

تخم مرغ (کبک ، بلدرچین) 

شیره خرما یا انگور یا سه شیره 

حلوا ارده یزد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من الان بیبی زدم متاسفانه منفی شده خواست خدا این بوده بازم شکر

ای خدا...بازم داروهاتو قطع نکن انشالله ک ازمایشت مثبت بشه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خواهش میکنم عزیزم  لیانا جان دکترم کرونا گرفته، باورت میشه؟؟ فعلاً عملم کنسل، بستگی داره کی تس ...

انشاالله که خیر عزیزم دختر نازت فعلا میخواد تو دل مامانش باشه 😍😍 

انشاالله همه مریضا شفا پیدا کنن 🤲🏼🤲🏼

دوستان یه سوال میگن تودوقلو وسه قلو استراحت مطلق باید کرد حالا اگه بعدای وی اف طرف چندقلو بارداربا ...

نه عزیزم اگه شرایط خاص باشه استراحت 

مرجان جون که یه پسر کوچیکم داشت دوقلو باردارشد خداروشکر مشکلیم نداشت 

ولی خب بارداری دوقلو کلا پر خطر 

عه واقعا یه وقت کاذب نشون نده ..من روز انتقال یک دوم اچ سی جی ..دیروز هم یک دومشو زدم  

نازنین جون اصلا چرا میخوای با بیبی به خودت استرس بدی؟آروم و خانوم به زندگیت برس و سر موعد برو آز بده...اصلا بیبی جیییزه(البته این نظر و پیشنهاد منه)

@leila193      لیلا جون شما هم همینطور..آرومت بگیره تا روز آزمایش....کم به خودتون استرس الکی بدین ....ددددد        

البته شایدم تا الان زدین من همه پیامهای تاپیکو نخوندم..ایشالا که هممون مثبت بشیم.

نازنین جون اصلا چرا میخوای با بیبی به خودت استرس بدی؟آروم و خانوم به زندگیت برس و سر موعد برو آز بده ...

نه عزیزم من روزی که مامان ماهک زد قبل انتقال من بود گفتم منم میخرم میزنم اصلا یادم رفت بیبی چک بخرم الانم که اچ سی جی زدم میگم یه وقت مثبت کاذب نشون میده بعدم دلشو ندارم اگه منفی بشه میشینم زارمیزنم برای همین میخوام یه راست ازمایش بدم ..

سلام بچه ها....من امروز رفتم واسه سیکل انتقال ولی دکتر گفت یه کیست تشکیل شده...کیست خیلی بزرگ...گفت واسه میکرولین هست که بهم داده....گفت باید این ماه ال دی بخورم تا بره و ماه بعد برم ببینم جذب شده یا نه....خیلی ناراحتم...کسی بوده این شرایطو داشتهدباشه؟ این کیست لعنتی میره؟؟؟؟چیکار کنم...توروخدا بگین بهم