2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
من الان بیبی زدم متاسفانه منفی شده خواست خدا این بوده بازم شکر

لیلا جونم معلوم نمیشه...داروهاتو قطع نکن و حتما ازمایشتو برو....اصلاااا روحیه ات رو از دست نده...یه چند روز دیگه هم صبر کن لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالههههههههه هزارالله اکب تخمک هات خوب بوده.میشه بگی قبلش چه چیزایی خوردی یاورزش داشتی؟الان توچه م ...

غذاهای پروتئین دار، سفیده تخم مرغ، ورزش که پیاده روی رو  تا 12 سیکل می رفتم چون بعدش بخاطر آمپولای تخمک گذاری تخمدانم درد گرفته بود نرفتم، تخمک کشی رو انجام دادم هنوز انتقال انجام ندادم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم انشالا همه ی جنینهات سالمن😍 بهتون نگفتن علت اینکه بقیه اش ب مرحله بلاست نرسیده چی بود؟ یعنی م ...

ممنون گلم، 17 تا جنین تشکیل شد ولی فقط 6 تا به مرحله 5 روزه رسیدن، بقیه شاید سه روزه بودن، اینایی هم که پنج روزه نرسیدن معلوم نبوده که سالم بودن یا ماژور، برای رسیدن جنین به مرحله 5 روزه یه عده به 5 روزه می رسن یه عده هم نمی رسن و همون سه روزه می مونن، اینایی که سه روزه موندن دیگه به درد آزمایش ژنتیک نمی خورن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم امیدت به خدا باشه، منم تمام کارهامو از غذا پختن تا ظرف شستن از روز انتقال تا الان خودم انجام د ...

سلام دوست خوبم.شما خوبی ؟نی نی گلی خوبه؟هروقت اسم شمارو میبینم یادم میفته که وقتی انتقال دادی به دلم افتاد که مثبت میشی و همینطور هم شد و چقدر خوشحال شدم ایشالا به سلامتی بغلش کنی.

منم از روز چهارم انتقال اومدم اداره از ساعت هفت و نیم تا دو ونیم و از همون روز چهارم نصفه نیمه کارامو دارم انجام میدم البته با احتیاط.خدا خودش به هممون نظر لطف داشته باشه کافیه.

شما هم کارت پشت میزیه؟وسطاش هم بلند میشی یه دوری بزنی؟

گلم کمر با کمپرس شل و سفت نمیشه خیالت راحت شکمت رو نباید گرم کنی  اما برای درد آمپول قبل و بع ...

مرسی زینب جونم.لطف کردی.کمپرس گرم روز بعدش مهمه که چطور باشه؟چند دقیقه و چندبار؟یا استاندارد خاصی نداره؟

من الان بیبی زدم متاسفانه منفی شده خواست خدا این بوده بازم شکر

لیلا جان اصلا ناامید نشیا...روز ده خیلی زوده عزیزم،،،سر دخترت زود بیبی نشون داد دلیل نمیشه این بارم همونطور بشه

داروهاتو ادامه بده و به وقتش برو آز انشالله که مامانی عزیزم امیدت به خدا باشه دوستم😍😘من که همچنان بهت خیلی امیدوارم

خانومايي كه انتقال دادين  بيان بگين چه حالي دارين  استرس دارم امروز هشتممه  دردام ...

عزیزم اول اینو بدون که استرس سمه برات و هرچی رو که ریسیدی پنبه میکنه.من تجربه خودم رو برات میگم .دوتا انتقال ناموفق داشتم که اصلاااا علائم هیچکدومشون مثل هم نبود .یکیشون لک قهوه ایی داشتم و درد و اون یکی نه اصلا درد داشتم نه لکه بینی.اصلا به علائم توجه نکن فقط خودتو بسپار به خدا.ایشالا که نتیجه مثبت بگیری.

نه برای مرکز خصوصی هم میده. ولی کلا جای خصوصی گرونتر میگیره بیمه ما هم کمتر پول میده. کلا خاک تو سر ...

عزیزم دوست من مرکز بهمن میرفت بیمش هم واسه نیروی مسلح بود مثلا  تخمکشی که شد ۵/۵۰۰ حدود ۳تومن بهش دادن 

باز بپرس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷