2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
دکتر یوسف نژاد بود و بهم نگفته بود کیست دارم و بدون خوردن ال دی رفتم آمپول خریدم و شروع کردم به تزری ...

شما سر خود آمپولای پانکچرو میزنی؟ مگه میشه😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانوما جواب تازه واردارو هم بدین! ما مشکل مورفو داریم ،دوسه درصد سالمه ،ب تظرتون یه راست آی وی اف کن ...

عزیزم تو این تاپیک چند نفر با مورفو ۳طبیعی باردار شدن.نگران نباش خدای نکرده طبیعی نشد با iuiیاivfصددرصد موفق میشی گلم.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من آی وی افی هستم بخاطر لکه بینیهام دکتر بهم روزی دوتا آمپول پروژسترون باهم ۲۴ ساعتی و دوتا شیاف ۴۰۰ داده حالا از امروز شروع میشده من فکر کردم یکی باید بزنم .ساعت۶/۵عصر بود الان چکار کنم؟؟؟برم باز بزنم ساعت ۲/۵ نصفه شب هم باید شیاف بزارم.دکتر گف روزی یه شیاف بسه برات اگه خاستی دوتاش کن.الان چکار کنم.ممنون میشم کمکم کنین

سلام عزیزم بله میشه هچینگ کرد گلی  خاطرت جمع تمام جوانب بررسی شده که سه روزه گذاشتن و واقعا طب ...

مرسی‌زینب‌جونم‌جواب‌دادی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانوما من آی وی افی هستم بخاطر لکه بینیهام دکتر بهم روزی دوتا آمپول پروژسترون باهم ۲۴ ساعتی و دوتا ش ...

اگه دوامپول همزمانه بهتره از فردا همون شش ونیم دوتاشو بزنی .شیاف هم دوازده ساعت یه بار .اونم ساعتشو طوری تنظیم کن به نصفه شب نخوری اذیت نشی

خانم‌ها یه سوال من تخمک گذاریم زود اتفاق میفته یعنی روز ۸-۱۰ سیکلم اون موقع برای تخمک کشی چیکار با ...

عزیزم بستگی داره تخمدانت چقد به داروها جواب بده وتو سونو اگه مشخص شد تخمک بالغ داری بله زود تخمک کشی میکنن

خانم‌ها یه سوال من تخمک گذاریم زود اتفاق میفته یعنی روز ۸-۱۰ سیکلم اون موقع برای تخمک کشی چیکار با ...

سلام،  وقتی شما وارد سیکل ای وی اف میشید همه چی با دارو کنترل میشه یعنی دیگه روال طبیعی نداره از طرفی بعضی از داروهای تجویز شده باعث رشد و بلوغ چندتا تخمک میشن از طرفی با داروهای دیگه خود دکتر وقت آزاد شدن تخمک رو کنترل میکنه، برای همین قضایا هم تپ سيكل مدام سونو سریالی انجام میدن تا تمام اقدامات زمانبندی شده باشه

اما من فقط روز اول استراحت نسبی داشتم تمام کاراها رو خودم میکنم غذا پختن ظرف شستن فقط جارو نزدم خدا ...

عزیزم امیدت به خدا باشه، منم تمام کارهامو از غذا پختن تا ظرف شستن از روز انتقال تا الان خودم انجام دادم تازه بعد سه روز انتقال روزی ۱۰ ساعت سرکار هم بودم فقط سعی میکردم سنگین بلند نکنم و خودمو خسته نکنم ، ان شالله اگه خدا حتماً جواب مثبت میگیرید

سارا جان بهت نگفتن گرید جنینات چیه؟؟؟ده تا جنین برات تشکیل شد اره؟؟؟

آره عزیزم گفت bرو به بالا .نمی دونم فکر کنم همون  bمیشه.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانوما جواب تازه واردارو هم بدین! ما مشکل مورفو داریم ،دوسه درصد سالمه ،ب تظرتون یه راست آی وی اف کن ...

همون اول کار بی فوت وقت برو سراغ میکرو‌...آی یو آی برای کسایی با مشکل مورفو هزینه کردن اضافی و وقت تلف کردن

من ۴ بار آی یو آی کردم ‌نشده هر سری هم دو یا سه تا تخمک بالغ داشتم...آخرش رفتم دنبال میکرو