2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
من انجام دادم باسونوهاموداروهاموپانکچروانتقال وجنینی ک فریزکردم 4میلیون شد

وهمچنین آزمایش هامون

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات  مرضی جون جمعه زایمانته عزیزم ؟

خواهش میکنم عزیزم 

لیانا جان دکترم کرونا گرفته، باورت میشه؟؟ فعلاً عملم کنسل، بستگی داره کی تستش منفی بشه و برگرده سرکار، فعلاً بلاتکلیفم متأسفانه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اوکی عزیزم ، انشاالله که به زودی دلت شاد بشه همشهری جان 

فداات گلم.انشالله دامن همه منتظراسبزشه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

دوستان یه سوال

میگن تودوقلو وسه قلو استراحت مطلق باید کرد

حالا اگه بعدای وی اف طرف چندقلو باردارباشه امانمیدونه که 

بعد سه چهارروزانتقال بلندمیشه تاسونوگرافی طول میکشه

اتفاقی نمیفته؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام گلم، غذاهای پروتئین دار برای جلوگیری از هایپر شدن، سفیده تخم مرغ روزی 6 تا از روز شروع آمپولای ...

ماشالههههههههه هزارالله اکب تخمک هات خوب بوده.میشه بگی قبلش چه چیزایی خوردی یاورزش داشتی؟الان توچه مرحله ای هستی؟

خدایابه امیدخودت🌺
منم هیییچ علایمی ندارم ...خداروشکر ایشالا نینی نازت سالم وسلامت میاد بغلت ایشالا ماهم مثبت میشیم&nbs ...

خیلی ممنونم عزیزم از دعای قشنگتون،  ان شالله شما و همه دوستان نتیجه مثبت میگیرید و نی نی هاتونو بسلامتی بغل میگیرید،  منم بعد یه ای یو آی منفی و یه میکرو منفی و دوبار پانکچر شدن باردار شدم درک میکنم و همیشه دعا گوی دوستان هستم. فقط اینکه خودمم زیاد اعتقادی نداشتم که با مصرف اون همه دارو و لانه گزینی جنین آدم علائمی نداشته باشه ولی واقعا درمورد خودم برام تجربه شدش که مثبت و منفی شدن هیچ ربطی به علایم داشتن تو اون دوهفته بعد انتقال نداره

دوستان یه سواللللل صبح همسرم آز اسپرم داره قبلش میتونه صبحانه بخوره؟چه چیزی قبلش بخوره خوبه؟

بله آز اسپرم ربطی به ناشتا بودن نداره و تغذیه درست قبل آزمایش هم ربطی به نتیجه نداره همسر شما باید از چند ماه قبلش ویتامین و تغذیه سالم رو رعایت میکردن تا رو نتیجه فردا اثر داشته باشه

بله میکرو انجام دادم. دختره عزیزم

خدابراتون حفظش کنه🌹🌹🌹🌹یعنی رانندگی یاسوارشدن ماشین ونشستن روی صندلی محل کارضررنداره؟من دغدغه این دوتارودارم

خدایابه امیدخودت🌺