2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته من هنوز انتقال جنین انجام ندادم ولی هزینه انتقال رو پرسیدم حساب کردم 34 میلیون دقیقا میشه با p ...

عزیزم به امید خدا همین سیکل مامان بشی اینقدر که زحمت کشیدین هردوتون, دلتون شاد شه به یاری خدا

سلام دوستان، لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید،،  تست کرونا چندین نفر از همکارای ما تو اداره مثبت شده، من رفتم با مسیولمون درمورد دورکاری یا استفاده از مرخصی ذخیره هام صحبت کردم و درمورد شرایط بارداریم گفتم ولی در کمال حیرت جوابشون این بود که اگه به من اجازه بدن اون وقت باقی همکارا که بچه کوچیک هم دارن و اونا هم چندین نفر هستن هم میخوان برن و با توجه به کمبود نیرو امکان پذیر نیست!!!  یعنی اصلا جون بچه من براشون کوچکترین اهمیتی نداشت!!! 

حالا با توجه به این توضیحات کسی میدونه اگه من مثلا از دکترم مرخصی استعلاجی بگیرم چه اقداماتی باید درمورد بیمه انجام بدم؟؟  یعنی از کی باید به بیمه مراجعه کنم؟  چه مدارکی ببرم؟  آیا منو بیمه میفرسته کمیسیون پزشکی؟؟؟  حقوقم چی میشه ( آخه خیلی لنگ پول هستم)؟؟؟  و اینکه خیلی دوندگی داره آیا؟  اخه من نه تو این وضعیت جونشو دارم و نه اعصابشو که تو بیمه دوندگی و بحث کنم

دوستان من روز۱۱ انتقالم و بی بی منفی شد داروهام رو قطع کنم که پریود شم ولی اگه حامله باشم مشکلی پیش ...

اصلا همچین ریسکی نکن، من چندبار اینجا گفتم من روز ۱۴ انتقالم بی بی منفی شدش ولی روز ۱۶ ازمایشم مثبت شدش لطفاً فقط منتظر روز آزمايشت باش

من بعید میدونم بیشتر از ۱۵ تا تخمک برام تشکیل بشه ، برای شما خیلی بوده ماشالله 😍 من که دارم این امپ ...

تعداد تخمک مهم نیس گلم، باور کن مهم خروجی هست،که چند تا جنین تشکیل میشه، انشاءالله که تخمکای باکیفیت، جنینای با گرید عالی و نی نی یا نی نی های ناز و سالم نصیبت شه خانم گل

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من خانواده همسرم همه هم وضع مالیشون خیلی خوبه هم هرکدوم دو تا بچه دارن. اونوقت ما که گرفتاری م ...

عزیز دلم امیدوارم از این به بعد زندگی براتون سرشار از حس خوب باشه. اما درک میکنم واقعا استرس بده

چرا هزینه هاتون اینقدر زیادمیشه؟کدوم شهرین؟

شیراز هستم مرکز سیروس رستمی، چون خصوصی هست آنقدر زیاد شده، هزینه های داروهام و سونو هم که تقریبا 2 الی 2/5 باهام افتاد، تخمک کشی هشت میلیون و صد، هزینه آزمایشای خودم و همسر که کاریوتایپ هم داشت 3، pgd که 18،دیگه برات بگم انتقال هم خودش هزینه داره، قرارداد فریز جنین هم که هست، قبلا همین مرکز 30 می شد برای pgd الان چون هزینه تخمک کشی و انتقال رفته بالا و داروها گرون تر شده برای من 34 شده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست