2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045351 بازدید | 684460 پست
بچه‌هاا این علائم من از کس شروع میشه پس😐ای بابا ن دردی ن حالت تهوعی😑 فقط نمیدونم چرا فک میکنم بدنم ...

سلام عزیزم مگه کی انتقال دادی

من که تا بعد سونو قلب هییییییییییچی علائم نداشتم 

ولی چند روز بعدش چنان تهوعی سراغم اومد که مسلمان نشنود کافر نبیند

سلام عزیزم مگه کی انتقال دادی من که تا بعد سونو قلب هییییییییییچی علائم نداشتم  ولی چند روز ب ...

زینبی جون به سلامتی مامان شدی

چن ماهته عزیزم؟

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیز دلم ایشالا😍🤗😘والا گفتم گفتن تعیین جنسیتی فرقی نمیکنه 🙄😶دکتره مهربونی بود حالا نمیدون ...

اهان به سلامتی عزیزم  میگم که ایشالا دکترت خوب باشه وبدنت خوب به داروهاجواب بده حداقل جنین بیشتری داشته باشی برای من خیلی کم شد ..عزیزم ابن سیناهم خیلی خوبه خیلیا نتیجه گرفتن اونجا مامان ماهک عزیزم همونجا بود دیگه امید به خدا باشه توکل ون وادامه بده عزیزم 😘😘😘

چه میشه کرد عزیزم قسمت ماها هم اینه دیگه باید کنار اومد...منم مث خودتو اگه یه بچه داشتم الان بیخیال ...

عزیزم انشاالله زودتر مشکلات حل بشه و در بهترین شرایط مامان بشی نی نی جانت بیشتر از همه یه مامان سالم میخاد😘😘😘

تو تعیین جنسیت داشتیم موردی که اصلا جنس دلخواه تشکیل نشه تو لقاح؟ همه پسر باشن یا همه دختر ؟؟؟ دکترا نمیتونن x یا y رو جدا کنن؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دقیقا اطرافیان دهن مارو سرویس کردن من که دیگه جرأت ندارم برم جایی تا میییننم میپرسن باردار نشدی؟ پس ...

عزیزم حرف مردم همیشه هست از بیکاریه منم ۱۰ سال تموم حرف شنیدم حتی از پدر و مادر خودم انشاالله خدای مهربون به طور طبیعی بهت یه نی نی ناز بده و حسابی تعجب کنی و لذت ببری

باشه حتما من که درد ندارم 😐😐😐فقط با سن مبارک درد میکنه 😕😕😕راستی دکتر به من گفته ۱۲ روز بعد انت ...

اره جا امپولا خیلی بد درد میکنه😣

ب من گفت دوهفته دیگ🤔

انشالله😍😍

هزینه داروهارو تا ۲و نیم در نظر داشته باش حالا داروهای تقویتی که جداگانست و اختیاری

ممنون.شوهرم میگه یه دوستاش که شرایطش مثل مابود سال ۹۳میگفت ۸ملیون هزینه کردم میگم اگه اینجورباشه الان باابن تورم ها ۵۰ هم بالاباید بشه یا اون طرف الکی گفته

یا رب العالمین
مرسی هزیزممه گلم رشدش کمه عزیزم متاسفانه هی کم میشه رشد و ایماش و من مدام باید چکاب باشم خیلی وزنش ...

عزیزم دختر من با ۲۵۰۰ بدنیا اومد الان بیا ببین چقدر بلا و شیطونه بعد از بدنیا اومدن بیشتر بهش رسیدگی کن بخدا چیز مهمی نیست بچه خواهرم ۱۸۰۰ بدنیا اومد الان مثل توپه

آرزو جون خیلی پاهام درد میکنه از امروز خیلی میترسم برام دعا کن

فدات بشم .بخدا برات ناد علی خوندم حدیث کساء خوندم انشاء الله به حق فاطمه زهرا دلت شاد میشه میای اینجا میگی ااااه چه بی فایده اینهمه استرس داشتم .قشنگ برو برا نی نی لباس انتخاب کن من دیروز کلی تو دیجی کالا دنبال لباس بودم مطمئنم هردومون مثبت میشیم

عزیزم مبارک باشه 😍 😍 😍 😍 😍 😍  واقعا چه جوری اولش ivf کردی؟؟؟؟!!!! کار خدا رو در عجبم خی ...

ممنونم عزيزم ، واقعا به نظرم خدا در خيلي موارد ميخواد صبر ما رو آزمايش كنه . 

والله ما طبيعي جلوگيري ميكرديم و فقط هم نهايت ٢ بار در ماه رابطه داشتيم ولي اين بار ديگه واقعا بايد لوله هام رو فكر كنم ببندم ، من توي همين سايت به تازگي ديدم كساني كه با قرص و آي يو دي هم باردار شدن . خدا ان شا الله قسمت همه دوستان بكنه .