2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم قربونت شما خوبی چرا گلم والا من خر دو هفته بخاطر وزن کم بچه سونو میشم واقعا روزتی سختی ...

الهی 

الان وزنش بالاتر رفته ؟ خودت رو خسته نکن عزیزم گل پسرت ایشالا با وزن ۳۳۰۰ دنیا میاد و سالم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی  الان وزنش بالاتر رفته ؟ خودت رو خسته نکن عزیزم گل پسرت ایشالا با وزن ۳۳۰۰ دنیا میاد و سا ...

مرسی هزیزممه گلم رشدش کمه عزیزم

متاسفانه هی کم میشه رشد و ایماش و من مدام باید چکاب باشم

خیلی وزنش بالا باشه خیلی بالا باشه ۲۴۰۰-۲۵۰۰ بدنیا میاد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما تو دوران انتقال برای اینکه بدونیم بارداریم حتمن باید لک ببینیم؟ یعنی کسی بوده بدون لک باردار ش ...

لیلا جان بیا ازخودت یه خبر بده .پریود که نشدی ؟ من مطمئنم مامان شدی فردا با بی بی چک مثبت هم خودت خوشحال میشی هم ما 

قربونت لیانای عزیز...التماس دعای فراوان....امیدوارم دیگه ایندفعه مادر بشم...خسته شدم دیگه. یه سوال ...

الهی آمین 

عزیزم آمپولا روی بدن من اصلا درد نداشت فقط بعد  چند ماه به طور وحشتناک میخارید همین 

برای دوستم مثل شما بود که درد داشت آمپولو که میزد میومد خونه یک ساعت بعدش یخ میزاشت آروم روش بعدش فردا صبحش گرم میکرد یعنی قبل اینکه آمپول بعدی رو بزنی 

ببین دوروز یا سه روز یه طرف بزن بعد اون باز سه روز یه طرف دیگه اینجوری بهتره بعد حتما حتما به تزریقاتی بگو خیلی آروم مواد رو تزریق کنه اینجوری دردش کمتره 

با دکترت صحبت میکردی شیاف میزاشتی  به نظر من فرقی نمیکنه خیلیا با شیاف مامان شدم مثل زینب جون 

حالا اشکال نداره تا مثبت شدن بزن ایشالا بعدش کمش میکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی هزیزممه گلم رشدش کمه عزیزم متاسفانه هی کم میشه رشد و ایماش و من مدام باید چکاب باشم خیلی وزنش ...

باشه اونم خوبه این همه دوقلو با وزن ۱۴۰۰ دنیا اومدن الان ماشالا بزرگ شدن ۲۵۰۰ هم عالیه 

اصلا دیگه نگران وزن نباش خدا خودش کمکت میکنه 

عزیزم مبارک باشه ایشالا اینبار مامان میشی وخبر مثبتیتو میدی 😘😘من اصلا کمپرس نمیذارم 😐

مرسی..ایشالا باهم دلمون شاد بشه..جای تزریقات سفت نمیشه و درد نمیگیره که کمپرس نمیزاری؟

نازی جون شما زیر دلت درد نمیکنه؟ من از دیروز غروب یه خورده درد دارم.البته از شروع استرادیول و فرتیل بصورت نوسانی این دردو داشتم و دکترم گفت بخاطر داروهاست ولی الان بخاطر انتقال میترسم.

خانما تو دوران انتقال برای اینکه بدونیم بارداریم حتمن باید لک ببینیم؟ یعنی کسی بوده بدون لک باردار ش ...

نه عزیزم من تو دوران انتقال هیچ لکی ندیدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی..ایشالا باهم دلمون شاد بشه..جای تزریقات سفت نمیشه و درد نمیگیره که کمپرس نمیزاری؟ نازی جون شما ...

ایشالا عزیزم 😍😍چرا جاشون دردمیکنه دوروز اول درد نمیکرد ولی الان دوروزیه حس میکنم دردش بیشتر شده اگه دیدم زیاده کمپرس میذارم گرم بذاریم یاسرد؟ من استرادیول ندارم ...فرتیل سی ام میخوری ؟ نه هیچ علائمی ندارم دیروز یکم تخمدانم تیرمیکشید خیییلی نامحسوس 😐😐😐

میشه از بین 3تا جنین که داریم بگیم یکیشو هچینگ کن دوتای دیگه رو نه؟

فکر نمیکنم مشکلی باشه اره انجام میدن ولی خب وقتی میخوای هچینگشه همشون و بکنی کنی که بهتره هزینه شم که داری میدیم...

آره خواهر جون.دیروز دو تا بلاست.

مبارکه به سلامتی و دل خوش مامان لی لی. امیدوارم اینبار دوتا نی نی تپل مپلی مهمون دلت بشن. راستش به دلم افتاده اینبار مامانی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فکر نمیکنم مشکلی باشه اره انجام میدن ولی خب وقتی میخوای هچینگشه همشون و بکنی کنی که بهتره هزینه شم ک ...

عزیزم برای هچینگ هیچ هزینه ی جدایی ازمن نگرفتن یه برگه ۴۵۰ تومن به اسم جنین شناس بود یه ۲تومن هم به اسم بیمارستان  پرداخت کردیم