2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام بچه ها ، احساس میکنم بچم خیلی خودشو سفت میکنه ،بنظرتون مشکلیه؟

سلا عزیزم ..منم این چند روزه همین حس رو دارم میگم شاید رحممون کش میاد و بزرگتر میشه 🤔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید هستن جاهایی برای اسپرم گیری که همسرهم بتونه بامردبره داخل؟ ...

آره عزیزم اکثر مراکز ناباروری  دارن من و همسرم رویان میرفتیم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه اومدم تو جمعتون.. میدونم نباید ناامید باشم. اما خیلی دلم شکسته. امروز همش با خودم فکر میکردم ...

عزیزم همه ما هم همین دورانو گذروندیم و همه مون این ترس هارو داشتیم ..منم قبلا از بیهوشی و تخمک کشی و انتقال بشدت ترس داشتم  انشالله اگه مشکلات جانبی دیگه ای نداشته باشی  خود تخمک کشی و انتقال اصلا سخت نیست ❤❤❤

لیانا جان با پماد پتادین یکم شست وشو دادم بهتر شد .شیافمو رکتال میزارم 

عزیزم یه مدتم لباس زیر نپوش با دستمال کاغذی هم خودتو خشک نکن ❤

سلام دوستان ...یه سوال داشتم ممنون میشم جوابم رو بدید...مدته نزدیکی روی از اس پرم تاثیر میزاره؟واقعی ...

فک نکنم ازتون قبول کنن ...جوابشم قابل قبول نیست چون اسپرم هرچی بیشتر تو بیضه بمونه بی کیفیت تر میشه 

من تازه اومدم تو جمعتون.. میدونم نباید ناامید باشم. اما خیلی دلم شکسته. امروز همش با خودم فکر میکردم ...

سلام عزیزم خوش آمدی یه اینجا متاسفم که منفی شد iuiولی اخر راه نیست ایشالا پانکچر راحتی داشته باشی و انتقالت موفقیت آمیز باشه مثبت فکر کن عزیزمم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به امید خدا و دل خوش دخمل تیرماهی رو بغل بگیری. انشالله سایه این مرد مهربون بالا سر تو و دخملی همیشه ...

ممنونم از محبتت و دعای خیرت 

واقعاً من اغراق نمیکنم و امیدوارم نمونه ی شوهر من، نصیب همه ی دخترهای مجرد بشه 🙏

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید هستن جاهایی برای اسپرم گیری که همسرهم بتونه بامردبره داخل؟ ...

عزيزم همه مراكز ناباروري يك اتاق مجزا با تخت دارن ، نگران نباش . حتي همسر من يك دكتر اورولوژ هم ميرفت كه واريكوسلش رو پيش اون عمل كرد اونجا هم داخل مطب اتاق جدا داشت .